Miljuschka Witzenhausen wordt keihard uitgescholden om deze foto van haar lijf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tv-Kok Miljuschka Witzenhausen wordt door haters volledig uitgescholden op Instagram. De brunette krijgt flinke kritiek op foto’s van haar .

Miljuschka Witzenhausen pakt haters op aan

Iedereen die Miljuschka Witzenhausen al even volgt weet dat de tv-kok volledig staat voor zelfliefde. Miljuschka deelt vaak foto’s en video’s van zichzelf in strand outfits of in gedurfdere pakjes. Nu draait het bij de brunette helemaal om acceptatie en gelukkig zijn in je eigen . Helaas blijven er mensen op social media die altijd in een slecht humeur zitten en het niet kunnen laten andere mensen te pesten. Zo krijgt ook Miljuschka Witzenhausen ontzettend veel haatreacties waarin ze volledig wordt uitgescholden. In dit geval gaat het dan over Miljuschka haar gewicht. Een gevoelig onderwerp waarover Miljuschka regelmatig berichten plaatst dat iedereen zichzelf mag zijn.

De reactie van Miljuschka Witzenhausen

Als reactie op deze haatdragende reacties besluit Miljuschka een video te maken waarin ze laat zien dat het haar niks doet. Zo zien we Miljuschka in haar blauwe badpak op een strandbedje. Daar laat ze de reacties zoals ”Dikke prop” en ”Je wordt wel dikker” in het scherm verschijnen om te laten zien hoe erg het is. Ook zegt Miljuschka met dit filmpje dat het haar niks doet. Als bijschrift schrijft de brunette dat ze alle haters een moddervet weekend wenst.

Miljuschka Witzenhausen deelt vet ontbijt tegen een kater

De knappe Miljuschka Witzenhausen kan natuurlijk de sterren van de hemel koken en hele luxe gerechten maken. Toch is de brunette niet altijd alleen maar bezig om hele fancy gerechten te maken. Nee, Miljuschka maakt juist ook graag gerechten die ook te doen zijn voor hobbykoks die in de avond wat lekker op tafel willen zetten. Naast avondeten geeft Miljuschka soms ook een receptje voor een ultiem comfort maaltje. Dit keer was dat een variatie op een tosti. Miljuschka Witzenhausen vertelt nu een gerechtje te hebben voor tegen een kater. Wanneer je dus in de ochtend wakker wordt en iets heel vettigs wil eten om weer een beetje beter te worden; dit is hét gerecht volgens Miljuschka.

 

Wat voor lekkers maakt Miljuschka Witzenhausen?

Het gaat om een tosti met extra veel vet. Miljuschka laat zien dat ze twee witte broodjes insmeert met curry en mayonaise. Daarna doet ze er een rood gesneden uitje op en een flinke hand geraspte kaas. Vervolgens snijdt Miljuschka een frikandel doormidden en ook die komt op de tosti. Daarna gaat de tosti in het tostijzer, en genieten maar. Zo heeft de brunette dus een flinke frikandel tosti gemaakt.

Miljuscka laat bijzonder apparaat zien

Na de video met het recept voor de frikandeltosti krijgt Miljuschka veel vragen over haar authentiek tosti ijzer. Het is namelijk wat anders als het plastic apparaat dat veel wordt gebruikt voor het bouwen van tosti’s. Nu is Miljuschka niet te beroerd om haar vondsten te delen, dus laat ze zien waar het ding te koop is.

Lees ook: Foto: Luchtig geklede Miljuschka Witzenhausen zit onder de spetters

Miljuschka Witzenhausen deelt heerlijke video

Uiteraard is Miljuschka Witzenhausen ook erg goed in het koken van Italiaanse gerechten. Zo maakt de brunette in onderstaande video een heerlijk uitziende lasagne, waar maar één pan voor nodig is. Miljuschka lijkt er zelf ook erg veel zin in te hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!