Video: Miljuschka Witzenhausen speelt met skippyballen achter de schermen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nederland is weer blij want Miljuschka Witzenhausen brengt weer een nieuw magazine uit. En die staan vol spannende foto’s.

Dit keer staat het magazine van Miljuschka geheel in het vrolijke zomerthema. Uiteraard staan er heel veel lekkere recepten in het boek, maar ook de prachtige foto’s van de speelse Miljuschka mogen niet ontbreken.

Miljuschka Witzenhausen gaat los op skippyballen

Een blad over eten lijkt voor sommige mensen altijd zo simpel. Je kookt de gerechten, fotografeert ze en eet ze daarna lekker zelf op. Helaas is het maken van een magazine absoluut niet zo makkelijk. En al helemaal niet als alles van topkwaliteit moet zijn, zoals we gewend zijn van Miljuschka Witzenhausen. De knappe brunette straalt altijd enorm veel vrolijkheid uit en dat is tijdens de shoot voor haar allernieuwste ‘Miljuschka’s magazine’ weer goed te zien. Voor de shoot is een heel team afgereisd naar een zonnige bestemming. Dat betekend natuurlijk ook zomerse gerechten én zomerse outfits. De bikini’s worden tevoorschijn getoverd en Miljuschka gaat samen met een gigantische skippybal het water in.

Miljuschka Witzenhausen gaat los met opblaas bedden

De bikini foto’s zitten erop en Miljuschka Witzenhausen mag door naar de volgende locatie. Dit keer wordt ze door haar crewleden in een bomvolle auto gestopt. Miljuschka ziet er wel sportief uit met een grote rode zonneklep op haar hoofd. De auto zit vol met allerlei opblaasbare luchtbedden en andere strand zooi. Doordat de auto helemaal bepakt is met spullen en Miljuschka er net bij past wordt het moeilijk autorijden. Vervolgens is dan ook te zien dat de pechvogels van de crew de auto zelf voort moeten duwen..

Miljuschka Witzenhausen krijgt vrachtauto vol jurken

De brunette staat bekend om haar kleurrijke kledingkeuze, en laat dit nou perfect passen bij de sferen van het nieuwe magazine. Er lijken eindeloos veel locaties gevonden te zijn voor de shoot en eindeloze foto’s worden gemaakt. Natuurlijk kan Miljuschka niet op elke foto hetzelfde aan hebben dus moet er ook letterlijk een vrachtwagen aan kleding mee naar bestemming. Wat opvalt is dat het voornamelijk heel veel jurken zijn, in elk denkbare kleur en model. Wat het nog extra moeilijk maakt voor Miljuschka is dat ze zichzelf in deze jurken moet hijsen op locatie. En dat betekent vaak dat er geen beschutting is. Daarom deelt Miljuschka in het filmpje dat ze het busje waarin ze wordt vervoerd gebruikt als kleedkamer. Waarschijnlijk is het nog behoorlijk pittig om jezelf in zulke grote jurken te hijsen op de achterbak.

Lees ook: Razende Miljuschka Witzenhausen neemt ontslag met vreemde video

Miljuschka Witzenhausen laat haar gezicht ventileren

Nog meer erg opvallend aan het filmpje van Miljuschka haar magazine zijn de mensen die een minder leuke taak hebben gekregen. Het is dus een zonovergoten bestemming en Miljuschka zweet zich de pan uit. De kokkin moet urenlang poseren onder de warme zon, en daar krijg je het warm van. Gelukkig zijn er een aantal mensen mee die de belangrijke taak hebben gekregen om Miljuschka te blijven ventileren. Er zijn genoeg stukjes die laten zien dat iemand met een simpel waaiertje heel fanatiek het gezicht van Miljuschka aan het wapperen is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!