Foto: Mikky Kiemeney vertrekt met Frenkie de Jong naar Madrid

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong zaten zomaar ineens in Madrid! Zit er meer achter dit opvallende tripje van de twee?

Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong zijn op een opvallend tripje naar Madrid. Zijn de blondine en de middenvelder van Barcelona gewoon even gezellig op stap, of speelt er een stuk meer achter deze opvallende tip van de twee? Het feit dat ook Memphis Depay erbij is, maakt de situatie niet minder verdacht..

Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong naar Madrid

Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong lijken nog altijd zielsgelukkig in Barcelona te zijn. De stad heeft de liefde van de twee weten te veroveren en Mikky, en vooral Frenkie, lijken er voorlopig nog niet weg te willen gaan. Vooral nu het zo goed loopt met Fc Barcelona, heeft Frenkie voorlopig zijn gedachten niet op een andere club. Tenminste, dat zou je denken. Echter lijken deze speculaties sterk in twijfel getrokken te kunnen worden, nadat Mikky en Frenkie een uiterst verdacht tripje aan het maken waren. De twee gingen namelijk naar Madrid! De Spaande hoofdstad met clubs als Atletico Madrid en natuurlijk Real Madrid. Frenkie speelt voor Fc Barcelona, dus deze trip zal niet zonder gevaar komen voor de middenvelder. Ook Memphis Depay is erbij, die onlangs zijn transfer heeft gemaakt richting Atletico Madrid. Dit feit maakt het tripje van Mikky en Frenkie alleen nog maar meer verdacht. Kan men serieus gaan speculeren over een mogelijke transfer, of blijft het slechts bij een gezellig stedentripje?

Lees ook: Video: Mikky Kiemeney kan niet meer lopen na ontmoeting met knappe vriendin

Mikky Kiemeney poseert innig met Maan de Steenwinkel

Mikky Kiemeney is inmiddels een échte bn’er geworden, en hierdoor heeft ze haar netwerk dan ook sterk weten te verbreden. Zo is ze onder andere vriendinnen met Maan de Steenwinkel, die we natuurlijk allemaal wel kennen. De twee lijken binnen een korte tijd onafscheidelijk te zijn geworden en poseren dan ook regelmatig samen. Dit keer was het weer zover, want Mikky en Maan lijken hard aan het feesten te zijn geraakt. Er is natuurlijk altijd wel tijd voor nog een foto tijdens een feest, dus besloten de twee die te maken. De blondine en de brunette pakte elkaar stevig beet, en zorgde op deze manier er samen voor dat er een fenomenaal kiekje ontstond. Deze verleidelijke foto van de twee lijkt onweerstaanbaar te zijn voor de volgers van Mikky, en ze krijgt dan ook mega veel reacties. Op deze combinatie zat iedereen te wachten!

Mikky Kiemeney speelt in de sneeuw

Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong blikken samen nog even terug op de Kerst die ze hebben gehad. De twee waren namelijk in Oostenrijk, en beleefde hier zowaar een flink witte Kerst! De blondine moest hier uiteraard een stel kiekjes in schieten, want ze blijft een Influencer. Samen met haar lieve hondje en een setje besloot Mikky om verschillende poses aan te nemen voor de camera. Deze witte Kerst gaat de blondine niet snel vergeten!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!