Foto: Mikky Kiemeney showt superstrak sportpakje met knappe vrouw van Lewandowski

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De vrouw van Robert Lewandowski deelde onlangs een opvallende foto in een strak sportpakje met onze eigen Mikky Kiemeney!

De vrouw van voetballer Robert Lewandowski is goede vriendinnen met Mikky Kiemeney! Anna plaatste zelfs een foto van zichzelf en Mikky, die lekker aan het sporten zijn. Opvallend is dat de twee allebei hetzelfde strakke sportpakje aan hebben. De vriendinnen van de spits en de middenvelder van Barcelona lijken het goed met elkaar te kunnen vinden. Dat is ook aan deze foto weer te merken. De blondines besluiten dan ook om deze opvallende foto online te zetten, en er een leuke caption aan toe te voegen. De twee zijn niet uit elkaar te houden, lijkt wel!

Mikky Kiemeney met vrouw Lewandowski in strak pakje

Onlangs deelde Anna Lewandowska, ook wel de vrouw van Robert Lewandowski, een foto van haar en Mikky Kiemeney. De twee blijken goede vriendinnen en het ontzettend goed met elkaar te kunnen vinden. En na deze foto, wordt dat opnieuw bewezen. Op de foto zien we Anna en Mikky die goed bezig zijn! De twee zijn namelijk aan het sporten. “Today between calls I went for pilates with my beautiful @Mikkykiemeney“. Poserend voor de spiegel lachen ze voor de foto, het is duidelijk te zien dat ze gesport hebben aan deze zweterige foto, want ze hebben allebei hetzelfde strakke sportpakje aan! Op de blote voetjes gaan de twee vrolijk verder met het sporten, terwijl hun man en vriend aan het ploeteren zijn op de voetbalvelden van Fc Barcelona. Verschil moet er natuurlijk zijn..

Lees ook: Foto: Mikky Kiemeney beleeft spannend avondje zonder Frenkie de Jong

Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong delen dagje strand

Onlangs plaatste Mikky Kiemeney een kleine fotoreeks van een dagje strand die ze samen met Frenkie de Jong beleefde. Aan de foto’s is te zien dat de twee nog steeds helemaal in de wolken zijn en dat niemand meer tussen hun in kan komen. Als eerste foto zien we namelijk een foto van de twee, hier spat de echte liefde vanaf. Daarna zien we een foto van de blondine alleen, zwoel wegkijkend van de camera poseert Mikky. Als derde foto laten Mikky en Frenkie zien hoe zij een dagje strand met z’n tweeën doorbrengen; met een pakje kaarten. Op de foto is namelijk te zien hoe de middenvelder van Fc Barcelona de kaarten aan het verdelen is. En als vierde deelt Mikky een rustgevende, mooie video van het uitzicht over zee, terwijl de twee naar de zonsondergang kijken. Ziet er uit als een romantisch dagje strand, voor Mikky en Frenkie. “Sunny sunday at the beach, oct 2nd“. Eens in de zoveel tijd lijkt het alsof de twee even wat tijd voor hunzelf nemen, door middel van een leuke bezigheid of uitstapje zoals deze. Houdt het toch lekker vermakelijk in de relatie natuurlijk.

Lees ook: Foto: Mikky Kiemeney geniet van zon in shirt met gaatjes

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.