Foto: Mikky Kiemeney beleeft spannend avondje zonder Frenkie de Jong

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De mooie Mikky Kiemeney heeft een hele leuke avond gehad, maar waar was Frenkie de Jong?

Mikky Kiemeney herenigd met vriendinnen

Onlangs plaatste Mikky Kiemeney, de verloofde van de bekende voetballer Frenkie de Jong, een aantal foto’s op haar sociale media. Één van die foto’s komt rechtstreeks van de app Be Real. Met deze app maak je eerst een foto van wat jij ziet en vervolgens een foto van jezelf. Die twee worden dan bij elkaar geplakt. Op de foto van Mikky is te zien hoe ze samen met drie andere vriendinnen een gezellige avond heeft. Ze heeft er de tekst ‘reunited’ bijgeschreven, wat vertaalt naar: herenigd. Later plaatst ze een foto met één van de drie vriendinnen, Elke Boers. Met Elke staat ze wel vaker op de foto. Het zijn dus duidelijk goede vriendinnen.

Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong vliegen naar Londen voor kleine vakantie

Dat Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney op het vliegveld in Londen het vliegtuig uitstapte, was voor Spanje een grote schrik. Overal schoten mensen in de paniek. Ze weten namelijk dat Manchester United kantoren heeft in London. De Nederlandse voetballer blijft gelukkig vooralsnog bij FC Barcelona voetballen. Het stel heeft in London gewoon twee heerlijke vakantie dagen gehad. Mikky Kiemeney steelt, zoals we van haar gewend zijn, de show met haar prachtige outfit. Een wijde, low waste, cargo broek met daarbovenop een kort blouseje met lange mouwen. Dat allemaal in een beige-grijsachtige kleur. Als kers op de taart draagt ze een retro zonnebril van donkergroene kleur. Wat een prachtige dame is het ook. In een post op haar Instagram is te zien hoe ze samen met Frenkie de Jong heerlijk aan het genieten is van hun korte vakantie in London.
Het kleding merk van Mikky Kiemeney: MIKKY KI

Als je online zoekt naar Mikky Kiemeney kom je bijna alleen maar dingen tegen die te maken hebben met Frenkie de Jong, maar de jonge blondine maakt ook een naam voor zichzelf. Ze heeft namelijk een eigen kledingmerk genaamd MIKKY KI. Het lijkt erop dat de kleding die ze verkoopt vooral voor mannen is, maar hier en daar zien we ook een paar vrouwen kledingstukken voorbij komen. Er staat nog niet veel te koop op de site, maar misschien komt dat nog en groeit het kledingmerk van Mikky Kiemeney wel uit tot een van de bekendste!
Mikky Kiemeney steekt uitdagend haar tong uit

In een recente post van Mikky op haar sociale media is te zien dat ze samen met twee vriendinnen heerlijk geniet van de Spaanse zon. Samen met de andere meiden is ze lekker met een bootje het water op gegaan en zijn ze gaan surfen. “Surf Sunday” noemt ze het zelf in het bijschrift van de foto. Op de derde slide steekt Mikky uitdagend haar tong uit naar de camera terwijl je op de achtergrond haar vriendin op een surfplank ziet staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...