Foto: Mikky Kiemeney geniet van zon in shirt met gaatjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeny is enorm van de zon aan het genieten. En dat kan je natuurlijk het beste doen in een onthullende outfit. 

De prachtige Mikky Kiemeney woont tegenwoordig in Barcelona. En dat geeft de prachtige blondine een hoop mooie gelegenheden om op avontuur te gaan. Barcelona heeft zelf al een mooi strand, maar op een korte afstand rijden, vindt je de meest fantastische strandgebieden. En aangezien Mikky er enorm van houdt om heerlijk aan het water te liggen en te genieten van de zon is dat voor haar natuurlijk ideaal. Mikky geniet dan ook op haar vrije dagen heerlijk van de warme zonnestralen. En hoe doe je dat natuurlijk beter dan in een outfit die helemaal afgestemd is op het warme weer? Mikky laat even zien hoe het moet.

Lees ook: Foto: Luchtig geklede Mikky Kiemeney rent over het strand

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mikky (@mikkykiemeney)

Mikky geniet van een heerlijk kopje koffie in de warme zon

Op haar dagje vrij besluit Mikky dat het tijd is om even heerlijk te gaan ontspannen. Maar dat kan ze natuurlijk niet doen zonder eerst een lekker kopje koffie te nemen. Zo begint Mikky haar dag pas goed. En over dat kopje koffie doet Mikky wel even. Ze neemt lekker haar tijd en waarom ook niet? Waar heb je anders vrije dagen voor? Daarbij, dat strand loopt niet weg. Op het terras kan Mikky ook prima aan haar kleurtje werken. Dus dat is dan ook precies wat ze doet. Op de foto krijg je nog even wat mee van Mikky haar goed gebruinde benen. Ze kleuren inmiddels na al die zon goed bij haar cortado. Na de koffie is het toch echt tijd om het water op te zoeken.

Mikky heeft moeite met evenwicht op zonnige foto

Zoals je kan zien moet Mikky heel even goed gaan zitten, ze lijkt even haar balans te verliezen. Als dat gelukt is moet Mikky zichzelf nog even goed bekijken. En dat snapt iedereen natuurlijk. Als je er namelijk zo goed uit ziet als Mikky, dan wordt het heel er lastig om je ogen van jezelf af te houden. Mikky snapt wel wat al haar volgers in haar zien, want ze ziet het zelf ook. En dat is al helemaal waar wanneer Mikky een topje als deze aan doet, vol gaten. Op die manier kan je nog net even wat meer van Mikky zien dan anders. En dat is natuurlijk wel erg fijn.

Mikky is een echt gezelschapsdier met haar kaartspelletje

Als je goed kijkt op de foto heeft Mikky een spelletje Uno in haar hand. Dat haat ze spelen met haar vrienden op de boot. Mikky is misschien een paar landen verder gaan wonen, maar de Hollandse gezelligheid is ze zeker niet verloren. Mikky houdt nog enorm van spelletjes. En die doet ze dan ook zo vaak ze kan. Mikky vindt het heerlijk om samen met haar vrienden en familie de dag door te brengen met het spelen van spelletjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los.