Foto: Mikky Kiemeney maakt volgers lekker met kortste Oranjeshirtje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Oranjefans kunnen dit WK niet alleen van Frenkie de Jong genieten, maar ook van zijn vriendin Mikky Kiemeney. De beeldschone blondine trekt met dit oranjeshirtje behoorlijk wat aandacht in het stadion…

Mikky Kiemeney is nu natuurlijk in Qatar, en support haar vriend Frenkie de Jong en het Nederlands elftal dus volop. De blondine is bij iedere wedstrijd van ons kikkerlandje aanwezig en schreeuwt de longen uit d’r lijf om haar land te steunen. De outfits die Mikky aantrekt naar deze wedstrijden, lijken echter ook uiterst verdacht te zijn. Want zelfs van een Oranje-shirtje, weet deze blondine een pikante outfit te maken..

Mikky Kiemeney verleidt volgers met uiterst kort Oranje-shirt

Waar Mikky Kiemeney nu in Qatar is, moet natuurlijk ook nog steeds veel foto’s geplaatst worden om de Instagram van de blondine goed op peil te houden. Hier houdt Mikky zich dan ook heel netjes aan en verwent ze haar volgers opnieuw met een foto vanuit het WK-land. Één ding is zeker; ze heeft het zeer naar d’r zin. Op de foto is te zien hoe de blondine helemaal in extase is om haar vriend te zien spelen, en om bij het WK te mogen zijn. Ze heeft nog één doel voor in Qatar; “Making memories“. Op de foto’s zien we een hoop, maar vooral één ding; een zielsgelukkige Mikky. Ze draagt een Oranje-shirtje wat ze zelf heeft laten stoppen bij haar navel. Zo maakt ze zelfs van dit kledingstuk, een pikant naveltruitje. Eronder draagt ze een stoere cargo-broek, en knaloranje schoenen als kers op de taart. Mikky haar avond kan niet meer stuk! Ze moet wel zorgen dat ze Frenkie de Jong niet stiekem aan het verleiden is, vanuit het publiek..

Lees ook: Foto: Mikky Kiemeney leidt Frenkie de Jong af met haar goddelijke lijf op strand in Qatar

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Mikky Kiemeney deelt spannend avondje met pikante rivaal

Mikky Kiemeney is door haar Barcelona-leventje, ook wat nieuwe vriendinnen gaan maken. Neem bijvoorbeeld de vriendin van de keeper van Fc Barcelona; Marc André Ter Stegen. Maar ook is ze samen met de vriendin van Robert Lewandowski, genaamd Anna Lewandowska onafscheidelijk geworden. De twee lijken hartsvriendinnen en we komen de blondines steeds vaker samen tegen. Ook nu in Qatar, waar ze samen een spannend avondje beleven. Echter is deze vriendschap redelijk tegenstrijdig, want waar ze normaal teamgenoten zijn, is dat nu met het WK anders. Polen en Nederland zitten allebei nog in de strijd voor de wereldbeker, dus voor nu zijn Mikky en Anna even rivalen van elkaar. Echter lijkt dit niet erg te spelen, als we de foto’s moeten geloven. Want voorlopig maken de meiden zich gewoon nog klaar voor een wild avondje Qatar, in tegenstelling tot hun partners, die de focus op dit moment toch écht ergens anders hebben liggen. Wie van de twee neemt de wereldbeker mee naar huis? Of gaan ze allebei met lege handen het vliegtuig in?

Lees ook: Mikky Kiemeney deelt intieme foto met vijanden van Oranje

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!