Foto: Mikky Kiemeney draagt uitdagend topje in de straten van Parijs

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeney deelt een gezellige compilatie vanuit de stad van de liefde. Ze is hier natuurlijk met niemand minder dan Frenkie de Jong om alvast te proeven van de kerstsferen.. 

Mikky Kiemeney deelt een korte video van haar tijd in Parijs met Frenkie de Jong. Nu de middenvelder van Barcelona klaar is met het WK, is het tijd om wat aandacht te geven aan zijn vriendin, Mikky. De blondine kon duidelijk wel wat aandacht gebruiken en lijkt blij te zijn om eindelijk wat aandacht te mogen ontvangen van haar liefde, in de stad van de liefde…

Mikky Kiemeney deelt kerst-achtige video vanuit Parijs

Frenkie de Jong heeft eindelijk een mini-vakantie, dus nu is het de beurt aan zijn vriendin Mikky Kiemeny om wat aandacht te krijgen. De blondine heeft tenslotte braaf iedere wedstrijd van Oranje op het WK bijgewoond, en haar vriend Frenkie gesteund waar nodig. De twee zijn er nu dus lekker even tussenuit, en dat doen ze door een tripje naar de stad van de liefde. Waar anders? Via Instagram deelt Mikky een kleine compilatie van hun tijd in Parijs, en dat ziet er lekker knus, en kerst-achtig uit.

Tóch lijkt deze video nog een rand eraan toegevoegd te hebben, zodra je ziet in welk topje Mikky door de straten van de Franse hoofdstad loopt. In ieder geval lijkt de rest van de video lekker onschuldig te zijn, en gewoon Mikky en Frenkie die genieten van elkaar op deze verdiende vakantie. Ze geven elkaar vele kusjes en bezoeken de mooie gebouwen van Parijs. De twee hun geluk lijkt niet meer op te kunnen nu ze eindelijk even wat tijd met elkaar kunnen spenderen. Ondanks dat de wereldbeker niet mee is gegaan met de middenvelder..

Lees ook: Foto: Beeldschone Mikky Kiemeney staat nog steeds droog in Qatar

Mikky Kiemeney deelt historische herinneringen uit Qatar

Nu Oranje uit het WK ligt, zien Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong er natuurlijk ook geen meerwaarde meer van in om daar te blijven. Sterker nog, het WK is inmiddels afgelopen, dus veel hebben ze er ook niet meer te zoeken. Wél houdt de blondine in ieder geval gouden herinneringen over aan het tripje naar Qatar. Via Instagram deelt ze verschillende foto’s vanuit het land met de strenge regels. Mikky lijkt hier in ieder geval geen last van te hebben gehad! We zien veel foto’s vanuit het publiek, en veel met natuurlijk Frenkie de Jong.

De twee tortelduifjes vonden het duidelijk fijn om elkaar even te treffen tussen de drukte door, want dat gaf nog nét even extra motivatie voor de middenvelder. Voor de rest zien we op het Instagram account van Mikky nog een foto met alle vriendinnen van de spelers bij elkaar, en een gezellige foto met de familie van Frenkie de Jong. Mikky had dit voor geen goud willen missen; “Made memories that I will cherish forever”. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.