Foto: Beeldschone Mikky Kiemeney staat nog steeds droog in Qatar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeney, de 24-jarige vriendin van Frenkie de Jong, is stiekem een beetje blij met het verlies van Oranje. Nu hoeft ze niet langer droog te staan. 

Prachtige vriendin Frenkie de Jong, Mikky Kiemeney, staat al even droog

De prachtige Mikky Kiemeney zit al even een tijdje droog. Dat komt door het WK in Qatar. Niet alleen is Mikky omringd door niks anders dan zand en droge lucht, ook slapen alle spelers apart, waardoor de vrouwen van de spelers zich in hun eentje moesten redden. Maar nu Oranje dan officieel is uitgeschakeld, zit er niks anders op dan Frenkie op te wachten bij het vliegveld en samen naar huis te vertrekken. Eenmaal thuis kunnen ze beide een beetje tot rust komen en andere leuke dingen doen achter gesloten deuren. Mikky Kiemeney hoeft dus niet heel veel langer meer droog te staan. Qatar laat ze binnenkort dan ook voorgoed achter zich.

Mikky Kiemeney wordt helemaal gek van dat droog staan

Zoals je op de foto’s kan zien wordt Mikky Kiemeney langzaam aan een heel klein beetje gek van die lange periode droog staan. Niemand had ook verwacht dat Nederland het zo goed zou doen op het WK en dat Mikky dus zo lang in haar eentje de woestijn zou moeten verkennen. Ze verkent veel liever alle hoeken van de slaapkamer van haar en Frenkie. Maar nu het WK er voor Nederland in ieder geval op zit, kan Mikky met een gerust hard ademhalen. Voordat ze er erg in heeft zit ze samen met haar geliefde namelijk weer in een vliegtuig op weg naar huis. En daar kijkt de prachtige blondine maar wat graag naar uit.

Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney nemen break

Het koppel heeft besloten om in ieder geval even een paar dagen thuis lekker samen een break te nemen en tot rust te komen. Ongetwijfeld dat, na het afspoelen van al dat droge woestijnzand, Mikky en Frenkie samen weer een nieuw avontuur tegemoet gaan. Maar daarvoor moeten ze beide even bijkomen van Qatar. En geef ze eens ongelijk. Hopelijk zijn de tortelduifjes snel weer helemaal aan elkaar gewend, na elkaar zo lang niet gezien te hebben.
Ondanks verlies Nederland is Mikky  Kiemeney toch vrolijk

Nederland heeft misschien verloren, maar toch is Mikky Kiemeney blij met de hele Qatar ervaring. Ze zal de komende tijd haar vriendje even moeten opvrolijken, maar dat zal ze vast niet erg vinden. In Qatar heeft Mikky het ook prima naar haar zin gehad. Ze heeft in haar eigen woorden herinneringen voor het leven gemaakt. De knappe blondine is dus erg blij met haar tripje naar Qatar. En hoewel haar trip misschien ietwat abrupt eindigt, is Mikky toch zeer tevreden met de ervaring. Alleen de droogte, zowel letterlijk, als figuurlijk, was wat minder fijn. Maar Mikky is nu van beide af, dus het zal inmiddels een stuk beter gaan met de aantrekkelijke blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.