Foto: Beeldschone Mikky Kiemeney staat nog steeds droog in Qatar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeney, de 24-jarige vriendin van Frenkie de Jong, is stiekem een beetje blij met het verlies van Oranje. Nu hoeft ze niet langer droog te staan. 

Prachtige vriendin Frenkie de Jong, Mikky Kiemeney, staat al even droog

De prachtige Mikky Kiemeney zit al even een tijdje droog. Dat komt door het WK in Qatar. Niet alleen is Mikky omringd door niks anders dan zand en droge lucht, ook slapen alle spelers apart, waardoor de vrouwen van de spelers zich in hun eentje moesten redden. Maar nu Oranje dan officieel is uitgeschakeld, zit er niks anders op dan Frenkie op te wachten bij het vliegveld en samen naar huis te vertrekken. Eenmaal thuis kunnen ze beide een beetje tot rust komen en andere leuke dingen doen achter gesloten deuren. Mikky Kiemeney hoeft dus niet heel veel langer meer droog te staan. Qatar laat ze binnenkort dan ook voorgoed achter zich.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Mikky Kiemeney wordt helemaal gek van dat droog staan

Zoals je op de foto’s kan zien wordt Mikky Kiemeney langzaam aan een heel klein beetje gek van die lange periode droog staan. Niemand had ook verwacht dat Nederland het zo goed zou doen op het WK en dat Mikky dus zo lang in haar eentje de woestijn zou moeten verkennen. Ze verkent veel liever alle hoeken van de slaapkamer van haar en Frenkie. Maar nu het WK er voor Nederland in ieder geval op zit, kan Mikky met een gerust hard ademhalen. Voordat ze er erg in heeft zit ze samen met haar geliefde namelijk weer in een vliegtuig op weg naar huis. En daar kijkt de prachtige blondine maar wat graag naar uit.

Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney nemen break

Het koppel heeft besloten om in ieder geval even een paar dagen thuis lekker samen een break te nemen en tot rust te komen. Ongetwijfeld dat, na het afspoelen van al dat droge woestijnzand, Mikky en Frenkie samen weer een nieuw avontuur tegemoet gaan. Maar daarvoor moeten ze beide even bijkomen van Qatar. En geef ze eens ongelijk. Hopelijk zijn de tortelduifjes snel weer helemaal aan elkaar gewend, na elkaar zo lang niet gezien te hebben.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Ondanks verlies Nederland is Mikky  Kiemeney toch vrolijk

Nederland heeft misschien verloren, maar toch is Mikky Kiemeney blij met de hele Qatar ervaring. Ze zal de komende tijd haar vriendje even moeten opvrolijken, maar dat zal ze vast niet erg vinden. In Qatar heeft Mikky het ook prima naar haar zin gehad. Ze heeft in haar eigen woorden herinneringen voor het leven gemaakt. De knappe blondine is dus erg blij met haar tripje naar Qatar. En hoewel haar trip misschien ietwat abrupt eindigt, is Mikky toch zeer tevreden met de ervaring. Alleen de droogte, zowel letterlijk, als figuurlijk, was wat minder fijn. Maar Mikky is nu van beide af, dus het zal inmiddels een stuk beter gaan met de aantrekkelijke blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit...

Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken. 

Video: Romy Monteiro schudt keihard met haar achterste in boevenpakje

Romy Monteiro gaat helemaal los op het podium. De zangeres staat ongegeneerd met haar achterkant te schudden terwijl ze wordt gefilmd...