Foto: Mikky Kiemeney draagt broek tijdens wild avondje uit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeney laat tijdens een avondje uit veel van zichzelf zien. Mannelijk Nederland vindt dat niet erg, maar of Frenkie de Jong hier blij mee is. 

Wanneer je Mikky Kiemeney in deze kleren uit ziet gaan zou je denken dat ze single is. Niks is minder waar, want de prachtige blondine heeft al jaren een relatie met niemand minder dan Frenkie de Jong. De broek die Mikky nu aan heeft is zelfs na jaren van relatie erg .

Mikky Kiemeney verrast haar volgers met heerlijk kiekje

Zoals wel vaker het geval is, verrast Mikky Kiemeney haar volgers met een heerlijk kiekje. Dit keer deelt ze een kiekje terwijl ze een broek draagt tijdens een wild avondje uit. Naast dat haar broek er enorm uitziet mag haar topje er ook zijn. Haar topje is misschien nog wel gewaagder dan haar broek. Het topje komt bedekt alles van haar voorgevel tot haar nek. Dit betekent dat Mikky haar gehele buik niet bedekt is. In combinatie met het haar broek valt er verschrikkelijk veel te zien. Wanneer je een jaren lange relatie hebt vinden de meeste mannen dit alsnog te ver gaan. Uiteindelijk hoeft Frenkie de Jong niet bang te zijn, want hij is er ook bij. Met nog één foto laat de knappe blondine weten dat Frenkie de Jong ook aanwezig is bij dit wilde avondje uit. Met dit outfitje is het smullen geblazen voor de Nederlandse voetballer. Wat kan hij genieten van het prachtige van zijn vriendin!
Niet iedereen is blij met de Instagram post van Mikky Kiemeney

Wanneer je zoveel volgers hebt zijn er altijd een paar die het ergens niet mee eens zijn. Ook deze keer is het weer raak. Als vriendin van Frenkie de Jong zit ze natuurlijk ook in de voetbalwereld. Heel recentelijk is Pelé overleden, een legende in de voetbalwereld. Volgers van Mikky Kiemeney vinden het niet gepast dat ze zo’n foto plaatst op de dag dat deze voetbal legende is overleden. Gelukkig ziet een grote meerderheid het probleem hier niet van in en kan ze op veel steun rekenen. De beeldschone blondine laat haar foto ook gewoon lekker staan en trekt zich hier niks van aan. Goed bezig Mikky!

Mikky Kiemeney laat het achterste van haar tong zien

Mikky Kiemeney had er even zin in en plaatste veel foto’s van zichzelf op haar Instagram verhaal. Dit leverde een paar prachtige kiekjes op, onder meer deze. Ze loopt over straat en steekt haar tong sensueel uit haar mond. Dit zit er verschrikkelijk verleidelijk uit en het is zeer begrijpelijk dat ze dit kiekje deelt met haar volgers. Frenkie de Jong mag van geluk spreken dat hij zo’n prachtige dame aan de haak heeft weten te slaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!