Foto: Michaëlla Krajicek leunt verleidelijk over rand van zwembad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ex-tennisster Michaëlla Krajicek maakt haar volgers helemaal wild met deze ontzettend spannende foto in badkleding…

Prachtige Michaëlla Krajicek laat flinke jongens zien

Michaëlla Krajicek is een prachtige blonde dame. Voorheen was ze professioneel tennisster. Nu speelt ze padel en representeert ze Nederland in het wereldkampioenschap. Dat kampioenschap vond plaats in Dubai, waar Michaëlla naartoe gereisd is. Dat betekent natuurlijk veel meer zon dan in ons kikkerlandje en daar geniet de ex-tennisster ultiem van natuurlijk. Op haar Instagram plaatst ze een foto waarbij het duidelijk is dat ze heerlijk van een buitenlands zonnetje aan het genieten is. Ze ligt in een zwembad in, uiteraard, haar badkleding en hangt over de rand van het bad. Daarmee laat ze ook even goed haar flinke jongens aan de camera zien. Dat allemaal terwijl ze verleidelijk de camera inkijkt. Wat een plaatje!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Michaëlla Krajicek (@misakrajicek)

Bezweten Michaëlla Krajicek hijgt het uit op bankje

Zoals hierboven al even genoemd, is Michaëlla Krajicek een ex-tennisspeler. In plaats van tennissen doet ze nu aan padel. De sport lijkt op squash en maakt een flinke opkomst. Onlangs moest Michaëlla naar het wereldkampioenschap padel en daar moet natuurlijk uitermate goed voor getraind worden. Dat deed de ex-tennisser regelmatig met haar coach. Recentelijk plaatste de blondine een foto op haar Instagram van zichzelf na zo’n training. Uitgeput en bezweet zit ze op een bankje naast haar hondje. De coach van Michaëlla staat ernaast. In het bijschrift schrijft ze: “Voorbereidingen voor het wereldkampioenschap in Dubai zijn vol aan de gang. De vraag is: Was coach tevreden met de training van vandaag?” In de reacties moedigt iedereen haar aan. Je volgers waren er in ieder geval wel blij mee, Michaëlla!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Michaëlla Krajicek (@misakrajicek)

Michaëlla Krajicek is gek op haar Valentijn

De blonde ex-tennisster is helemaal in de wolken van haar allerliefste Valentijn. Ik hoor je denken: “Het is toch helemaal nog geen 14 februari?” en dat klopt! De blondine heeft namelijk haar zoontje Valentijn genoemd. Het jochie is niet weg te slaan bij zijn lieve moeder. Op de Instagram van Michaëlla zijn niet ontzettend veel foto’s te zien van Valentijn, maar de foto’s die er staan, stralen alleen maar liefde uit. Kort geleden plaatste Michaëlla nog een foto van haar zoontje die haar een kusje kwam geven terwijl ze op het gras zit te genieten van de herfstige zon. In het bijschrift schrijft ze: “Stiekem hoop ik altijd op meer Sels kusjes” Op de laatste foto lachen moeder en zoon ontzettend lief naar elkaar. Op een andere foto, die nog recentelijk op de Instagram van Michaëlla verschenen is, zit Valentijn in zijn eentje op een bankje met naast hem een grote, uitgeholde pompoen. Deze foto was natuurlijk Halloween getint en zit vol met herfstkleuren. Het is een megaschattige foto van een megaschattig jochie. Wat een liefde zit er hier tussen ouders en kind!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Michaëlla Krajicek (@misakrajicek)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!