Foto: Michaëlla Krajicek leunt verleidelijk over rand van zwembad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ex-tennisster Michaëlla Krajicek maakt haar volgers helemaal wild met deze ontzettend spannende foto in …

Prachtige Michaëlla Krajicek laat flinke jongens zien

Michaëlla Krajicek is een prachtige blonde dame. Voorheen was ze professioneel tennisster. Nu speelt ze padel en representeert ze Nederland in het wereldkampioenschap. Dat kampioenschap vond plaats in Dubai, waar Michaëlla naartoe gereisd is. Dat betekent natuurlijk veel meer zon dan in ons kikkerlandje en daar geniet de ex-tennisster ultiem van natuurlijk. Op haar Instagram plaatst ze een foto waarbij het duidelijk is dat ze heerlijk van een buitenlands zonnetje aan het genieten is. Ze ligt in een zwembad in, uiteraard, haar en hangt over de rand van het bad. Daarmee laat ze ook even goed haar flinke jongens aan de camera zien. Dat allemaal terwijl ze verleidelijk de camera inkijkt. Wat een plaatje!
Bezweten Michaëlla Krajicek hijgt het uit op bankje

Zoals hierboven al even genoemd, is Michaëlla Krajicek een ex-tennisspeler. In plaats van tennissen doet ze nu aan padel. De sport lijkt op squash en maakt een flinke opkomst. Onlangs moest Michaëlla naar het wereldkampioenschap padel en daar moet natuurlijk uitermate goed voor getraind worden. Dat deed de ex-tennisser regelmatig met haar coach. Recentelijk plaatste de blondine een foto op haar Instagram van zichzelf na zo’n training. Uitgeput en bezweet zit ze op een bankje naast haar hondje. De coach van Michaëlla staat ernaast. In het bijschrift schrijft ze: “Voorbereidingen voor het wereldkampioenschap in Dubai zijn vol aan de gang. De vraag is: Was coach tevreden met de training van vandaag?” In de reacties moedigt iedereen haar aan. Je volgers waren er in ieder geval wel blij mee, Michaëlla!
Michaëlla Krajicek is gek op haar Valentijn

De blonde ex-tennisster is helemaal in de wolken van haar allerliefste Valentijn. Ik hoor je denken: “Het is toch helemaal nog geen 14 februari?” en dat klopt! De blondine heeft namelijk haar zoontje Valentijn genoemd. Het jochie is niet weg te slaan bij zijn lieve moeder. Op de Instagram van Michaëlla zijn niet ontzettend veel foto’s te zien van Valentijn, maar de foto’s die er staan, stralen alleen maar liefde uit. Kort geleden plaatste Michaëlla nog een foto van haar zoontje die haar een kusje kwam geven terwijl ze op het gras zit te genieten van de herfstige zon. In het bijschrift schrijft ze: “Stiekem hoop ik altijd op meer Sels kusjes” Op de laatste foto lachen moeder en zoon ontzettend lief naar elkaar. Op een andere foto, die nog recentelijk op de Instagram van Michaëlla verschenen is, zit Valentijn in zijn eentje op een bankje met naast hem een grote, uitgeholde pompoen. Deze foto was natuurlijk Halloween getint en zit vol met herfstkleuren. Het is een megaschattige foto van een megaschattig jochie. Wat een liefde zit er hier tussen ouders en kind!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?