Foto: Met deze stoute dame duikt Afrojack het bed in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Afrojack is een van van de meest bekende dj’s van het land, maar zijn bloedmooie vrouw is minder bekend. Tijd o dat te veranderen.

Elettra Lamborghini slaapt elke avond bij Afrojack

De bloedmooie Elettra Lamborghini is de vrouw van Afrojack. Sinds een paar jaar zijn ze officieel getrouwd, maar het stelletje is al langer bij elkaar. En nog altijd lijken de Nederlandse dj en de influencer en televisiepersoonlijkheid het goed met elkaar te kunnen vinden. Afrojack mag dus van geluk spreken, want elke avond duikt deze knappe dame bij hem het bed in. En dat is natuurlijk wel een feestje. Aan haar foto’s te zien is Elettra ook een vrij wilde dame, dus Afrojack boft maar in de slaapkamer. Hieronder kan je de mooiste foto’s van Elettra terugvinden. Zo weet je precies waarom Afrojack zo van geluk mag spreken met deze knappe dame.

Lees ook: Foto: Afrojack is al twee jaar samen met deze zéér opvallende Italiaanse dame
Elettra Lamborghini houdt het spannend in zwart jurkje

Op de eerste foto van de bloedmooie vriendin van Afrojack, draagt Elettra een spannend zwart jurkje, waardoor je de tattoo op haar rug goed kan zien. Je krijgt vanwege het jurkje al wat mee van het goed gevormde van de prachtige dame. En dat is natuurlijk wel een klein feestje om naar te mogen kijken. Zoals je kan zien is Elettra een ongelooflijk leuke vrouw om te mogen zien. We snappen Afrojack dan ook ontzettend goed, waarom hij bij deze prachtige verschijning blijft.
Elettra Lamborghini heeft niets aan onder badjas

De knappe vrouw van Afrojack heeft nog meer leuke foto’s op haar tijdlijn staan. En stuk voor stuk laten ze zien hoe verleidelijk de knappe influencer is. Hier draagt ze alleen nog maar een gevaarlijk dierenvelletje, maar daaronder lijk Elettra helemaal niks te dragen. En dat is natuurlijk best wel spannend. Er zijn maar weinig vrouwen die zo vol overtuiging op de foto gaan staan. Maar Elettra is er zeker één van. Met haar foto’s en outfits maakt ze niet alleen haar man Afrojack ontzettend blij, maar ook alle volgers die ze inmiddels gespaard heeft. Die vinden het natuurlijk ook heerlijk om te mogen kijken naar het van de knappe brunette. Al helemaal als ze zelf niet zo veel onder haar kleding draagt.
Elettra Lamborghini verleidt volgers met open jurkje

Als er iets is wat de vrouw van Afrojack goed kan, dan is het wel verleiden. Kijk maar naar de spannende foto’s die ze plaatst op haar social media. Daar kan je prima zien hoe de knappe brunette zichzelf op een uitermate spannende manier weet te presenteren. Met haar verleidelijke jurkje bijvoorbeeld heeft ze alle mannen in haar tijdlijn een stukje vrolijker gekregen. Die watertanden enorm bij het zien van deze knappe foto.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...