Foto: Merel Ek laat zich flink beetpakken door SBS-collega

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek wordt tijdens een opname even flink beetgepakt door een collega van SBS. En dat lijkt ze nog leuk te vinden ook. 

De aantrekkelijke SBS-verslaggeefster Merel Ek heeft zich even flink laten beetpakken door een collega. Toen Sam Hagens een foto wilde maken met zijn vrouwelijke collegae moest hij natuurlijk wel een stoere pose aannemen. En dat betekende dat hij zijn armen om twee prachtige vrouwen heen hing, namelijk Hannah Warnar en Merel Ek. En die laatste lijkt dat bijzonder leuk te vinden. Ze gaat er helemaal goed voor staan en poseert speciaal voor de foto. En die foto werd gelijk heel erg goed.

Lees ook: Video: René shockeert Merel Ek met pikant voorwerp in Vandaag Inside

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sam Hagens (@samhagens)

Merel Ek accepteert beetpakkende collega

Zoals je op de foto kan zien laat Merel Ek zich maar al te graag beetpakken door Sam. Daar heeft ze echt geen enkel probleem mee. Misschien speelt er achter de schermen bij SBS wel meer en zijn Merel en Sam wel iets meer dan hele goede collega’s. Of ze zijn inmiddels zo aan elkaar gewend dat het Merel allemaal niet meer uit maakt. Wat ook de reden is, Merel vindt het duidelijk allemaal wel in orde. Het resultaat is een ontzettend stoere foto met de hele politieke redactie van Hart van NederlandSam heeft trouwens wel geluk. Hij mag namelijk elke dag werken tussen deze prachtige vrouwen. Zo’n baan wil natuurlijk iedereen wel hebben.

Merel Ek zet andere knappe collega in de spotlight

Door juist heel koeltjes op de foto te gaan staan, zet Merel een andere collega, iemand die nog niet zo veel aandacht heeft gehad, in de spotlight en dat is verslaggeefster Hannah Warnar. De knappe blondine is ook onderdeel van het politiek team van Hart van Nederland, maar heeft bij het grote publiek nog niet zo veel aandacht gekregen. Tijd om haar dus ook een keer in het zonnetje te zetten. Dan weet je tenminste met wie je te maken hebt als je een keer plotseling SBS aanzet en Hannah voorbij ziet komen. Wel zo handig natuurlijk. Net als haar andere collega’s heeft Hannah veel verstand van politiek en houdt ze ervan om het nieuws te vertellen. Dat doet ze altijd met een enorme lach op haar gezicht.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hannah (@hannahwarnar)

Merel Ek is het geheime wapen van SBS

De verleidelijke Merel Ek is het geheime wapen van SBS, wanneer er weer een keer politiek nieuws is. De kijkers thuis zijn allang vermoeid van al dat politieke geneuzel en hebben er nog maar weinig interesse in. Maar Merel haar aanwezigheid verandert dat flink. Dankzij haar kijken mensen weer meer naar politieke onderwerpen. Het afzetten van je televisie wordt toch lastig als de beeldschone Merel op staat. En dus is Merel het geheime wapen dat SBS inzet op het moment dat ze weer doodsaai politiek nieuws aan de man moeten  brengen. Merel loodst iedereen daar moeiteloos doorheen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft het ontzettend warm! Ze trekt voor verkoeling haar shirt uit!

Video: Yolanthe Cabau wil vooral niet dat je in haar lage topje kijkt

De beeldschone actrice Yolanthe Cabau heeft iets speciaals laten doen bij haarzelf, en dat brengt ze op zéér pikante wijze in beeld!

Video: Danique Hosmar speelt met flinke balk in hoog opgetrokken broekje

De superlenige Danique Hosmar stelt deze balk flink op de proef! Met deze video's maakt de blondine haar volgers bovendien enorm blij...