Foto: Maxime Meiland gaat hard achteruit na geboorte baby

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland gaat sinds de geboorte van haar kindje wel erg hard achteruit. Al die nachten niet normaal kunnen slapen doen haar niet goed. 

Maxime Meiland heeft het er maar moeilijk mee. Haar dochter Vivé wil maar niet doorslapen. En dat betekent een hoop slapeloze nachten voor de beeldschone blondine. Met twee kinderen heeft Maxime haar handen vol, maar ze weet zichzelf nog staande te houden. Helaas heeft het wel invloed op haar looks. Met twee kinderen die dag en nacht de aandacht opeisen heeft Maxime nauwelijks meer tijd voor zichzelf. En dat betekent dat haar uiterlijk ook te lijden heeft onder haar drukke planning als moeder. Voorheen was het nog niet zo zichtbaar, maar inmiddels begint wel duidelijk te worden wat al die verloren nachtrust met Maxime doet.

Lees ook: Besmettelijke Maxime Meiland tuit lippen op ellendige foto

Maxime ziet er vermoeid uit op foto

Het valt niet te ontkennen dat Maxime er vermoeid uit ziet op haar laatste foto’s en video’s. Vivé heeft besloten haar moeder geen seconde nachtrust te gunnen en de hele nacht heerlijk wakker te blijven. En als ze wakker is, dan wil Vivé natuurlijk bij moeder Maxime zijn. Dus krijst ze het hele huis bij elkaar om Maxime haar aandacht te trekken. De wallen onder Maxime haar ogen spreken inmiddels boekdelen. Het is duidelijk dat Maxime te leiden heeft onder het onregelmatig slaapritme van haar dochter. Het valt dus te hopen voor Maxime dat haar dochtertje binnenkort gewoon lekker de nachten doorslaapt, zodat Maxime, de normaal zo prachtige blondine, er binnenkort niet meer als een zombie uit ziet.

Deze foto laat zien wat je gewend bent van Maxime

Wallen onder de ogen, verwilderd haar en warrige kleding zijn nu niet bepaald de dingen die je gewend bent van Maxime Meiland. Zo kleed ze zich veel liever in designer outfits met haar haren mooi in model en haar gezichtje extra mooi gemaakt door middel van make-up. Dat is de Maxime die je gewend bent. Gelukkig zijn er op haar social media nog genoeg foto’s te vinden van Maxime op haar mooist, dan kan je net doen alsof ze er nog steeds elke dag zo bij loopt. En anders zal je even geduld moeten hebben, want zodra de dochter van Maxime geleerd heeft om de nachten door te slapen, is de beeldschone blondine weer helemaal terug bij het oude. En dan kan je weer elke dag genieten van haar mooie foto’s.
Maxime bijt nog even door de zure appel heen

Het voordeel voor Maxime is dat ze dit alles al een keer heeft meegemaakt met haar eerste dochter. Ze weet dus ook dat het even door de zure appel heen bijten is, maar dat uiteindelijk alles wel weer goed komt. En aan het einde van de rit, als haar dochtertje iets meer een ritme heeft en Maxime heeft kunnen bijslapen, dan heeft ze een prachtig lief gezinnetje waar ze eindeloos van kan genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.