Foto: Max Verstappen werkt zich in het zweet terwijl vriendin Kelly Piquet solo geniet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen is zich helemaal in het zweet aan het werken terwijl zijn vriendin Kelly Piquet solo geniet van haar vrije dag. 

Coureur Max Verstappen is zichzelf helemaal in het zweet aan het werken de afgelopen tijd om zichzelf voor te bereiden op het nieuwe seizoen van de Formule 1. Max weet dat hij helemaal in topconditie moet zijn om het beste resultaat te behalen, omdat al dat racen en de krachten die daarbij op Max inwerken, een aanslag zijn op zijn lichaam. Hij moet daar wel tegen kunnen. En dus traint Max wat af. Daardoor heeft hij wel minder tijd voor zijn vriendin Kelly Piquet, die dus in haar eentje haar dagen moet doorbrengen. Maar aan de foto te zien heeft ze daar absoluut geen moeite mee.

Lees ook: Foto: Zo blaast Max Verstappen stoom af zonder vriendin Kelly Piquet

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet doet het lekker rustig aan op foto

Kelly heeft de rust opgezocht. Ze maakt lange wandelingen door de natuur en probeert een erg zen leven erop na te houden. Heel anders dan de hectische wereld van Max. Maar misschien passen de twee geliefdes daarom ook zo goed bij elkaar. Het is ook fijn dat ze niet continu de behoefte hebben om elkaar te zien. Zo houden ze de relatie een beetje spannend. Anders heb je na een tijdje elkaar niks meer te vertellen.

Max traint zich een ongeluk

Kelly heeft misschien wel de rust opgezocht, maar Max traint zich momenteel de longen uit het lijf. Hij is enorm hard bezig om zijn conditie omhoog te krijgen. En daar horen een aantal zware oefeningen bij. Op zijn Instagram deelt Max een deel van zijn routine en dat ziet er vrij intensief uit. Maar Max is een echte winnaar en doet al zijn oefeningen met een lach op zijn gezicht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!