Foto: Max Verstappen werkt zich in het zweet terwijl vriendin Kelly Piquet solo geniet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen is zich helemaal in het zweet aan het werken terwijl zijn vriendin Kelly Piquet solo geniet van haar vrije dag. 

Coureur Max Verstappen is zichzelf helemaal in het zweet aan het werken de afgelopen tijd om zichzelf voor te bereiden op het nieuwe seizoen van de Formule 1. Max weet dat hij helemaal in topconditie moet zijn om het beste resultaat te behalen, omdat al dat racen en de krachten die daarbij op Max inwerken, een aanslag zijn op zijn . Hij moet daar wel tegen kunnen. En dus traint Max wat af. Daardoor heeft hij wel minder tijd voor zijn vriendin Kelly Piquet, die dus in haar eentje haar dagen moet doorbrengen. Maar aan de foto te zien heeft ze daar absoluut geen moeite mee.

Lees ook: Foto: Zo blaast Max Verstappen stoom af zonder vriendin Kelly Piquet
Kelly Piquet doet het lekker rustig aan op foto

Kelly heeft de rust opgezocht. Ze maakt lange wandelingen door de natuur en probeert een erg zen leven erop na te houden. Heel anders dan de hectische wereld van Max. Maar misschien passen de twee geliefdes daarom ook zo goed bij elkaar. Het is ook fijn dat ze niet continu de behoefte hebben om elkaar te zien. Zo houden ze de relatie een beetje spannend. Anders heb je na een tijdje elkaar niks meer te vertellen.

Max traint zich een ongeluk

Kelly heeft misschien wel de rust opgezocht, maar Max traint zich momenteel de longen uit het lijf. Hij is enorm hard bezig om zijn conditie omhoog te krijgen. En daar horen een aantal zware oefeningen bij. Op zijn Instagram deelt Max een deel van zijn routine en dat ziet er vrij intensief uit. Maar Max is een echte winnaar en doet al zijn oefeningen met een lach op zijn gezicht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...

Hélène Hendriks maakt kijker alvast lekker voor nieuw seizoen De Oranjewinter

We hebben eindelijk weer iets om naar uit te kijken: Hélène Hendriks komt terug met De Oranjewinter! En met deze foto probeert ze de kijker alvast warm te krijgen tijdens de koude dagen...

Schaatsster Pien Hersman (19) laat haar volgers watertanden met foto in open shirtje

Pien Hersman is een ongelooflijk leuke dame om te zien. En dat geldt al helemaal in dit open geslagen shirtje.