Foto: Zo blaast Max Verstappen stoom af zonder vriendin Kelly Piquet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen is de laatste tijd flink bezig om al zijn frustraties eruit te sporten. Maar waar is Kelly Piquet toch de hele tijd?

Wie de social media van Max in de gaten houdt, zal zijn opgevallen dat een van de belangrijkste personen in zijn leven ontbreekt. Waar is toch de hele tijd zijn bloedmooie vriendin Kelly Piquet? Max heeft het duidelijk naar zijn zin zonder zijn prachtige vriendin naast hem, maar nu de twee eindelijk na een lang seizoen van de Formule 1, wat meer tijd voor elkaar hebben, zou je verwachten dat ze elkaar ook vaker zouden zien. Dat blijkt toch net even anders te werken voor het meest bekende koppel uit de F1. Max vindt het namelijk heerlijk om af en toe even alleen te zijn. Tussen de fitness apparaten blaast hij even stoom af. Maar dat doet hij de laatste tijd wel erg vaak. Zou het nog wel goed gaan tussen hem en Kelly?

Lees ook: De mooiste foto’s van Max’ zusje Victoria Verstappen
Max is een beest op sportieve foto

Mensen vergeten nog wel eens dat de autosport ook een enorme impact kan hebben op het van een coureur. Zo slaan de krachten die op je inwerken in de bochten, soms in als een bom. Het is een goed idee om als coureur ook flink in vorm te blijven. Dat bewijst maar weer dat ook de autosport een daadwerkelijke sport is. de coureurs die je op de baan ziet trainen dag en nacht om in de ultieme topconditie te komen. Alleen zo weten zij zich op de baan te redden. Maar de trainingsschema’s van Max slokken wel een hele berg tijd op. Zou hij nog wel ruimte in zijn planning hebben voor zijn bloedmooie vriendin Kelly. Die zit namelijk thuis met smart te wachten op haar lieve vriendje. Natuurlijk is Kelly trots op Max en zijn prestaties, maar ze houdt er niet van om alleen maar te moeten wachten.
Kelly Piquet vermaakt zich wel op leuke foto van strand

Als Max de hele dag druk is, dan heeft Kelly niet heel veel keuze dan zelf ook maar erop uit te trekken en plannen te maken. Kelly staat nog regelmatig model voor allerlei merken en daar gaat ze dan ook, tijdens Max zijn lange sportsessies, vrolijk mee verder. Samen met een fotograaf besluit ze om een dagje het strand op te zoeken. En nalang zoeken vinden ze daar, tussen de rotsen van de klif, de ideale plek om foto’s te maken. Kelly hurkt alvast bij de rand van de klif en kijkt verleidelijk naar de camera. Het levert een prachtige foto op. Kelly vult op die manier haar dagen wel met werk, zodat Max al zijn aandacht kan besteden aan sporten. Op die manier dragen ze beide bij aan de titelverdediging van Max het komend seizoen. Want hij wil er namelijk alles aan doen om nog een keer kampioen te worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!