Foto: Mattie & Marieke gaan weer uit elkaar na heftige week

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke is pas net terug op Q-Music, maar heeft nu al besloten om weer te stoppen. Haar collega Mattie heeft daar wel een mening over.

Mattie en Marieke is een meer dan legendarisch duo op de Nederlandse radio. Ze hebben dan ook vele fans die niks liever doen dan dag en nacht naar het duo luisteren. Dat was de afgelopen tijd nogal lastig, omdat Marieke Elsinga stopte vanwege een burn-out. Maar inmiddels is ze weer terug en al haar fans konden niet wachten om weer naar haar te luisteren. Maar daar komt nu voor de tweede keer in korte tijd abrupt een einde aan. Marieke heeft aangekondigd te stoppen met het programma. En Mattie had daar wel wat over te zeggen.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga drukt op verkeerde knopje tijdens filmpje van poes

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mattie & Marieke (@mattiemarieke)

Marieke Elsinga komt met groot nieuws

De reden van haar plotselinge vertrek? Marieke Elsinga is zwanger! Samen met haar vriend Sander krijgt ze een zoontje. En dat nieuws komt redelijk uit het niets vallen. Haar collega’s zijn natuurlijk hartstikke blij voor haar, al vinden ze het wel jammer dat Marieke weer van de radio vertrekt. Maar Mattie kon niet blijer zijn met het nieuws. En hij weet ook dat Marieke vanzelf weer terug komt bij de radiozender. Er werd dus alom feestgevierd in de uitzending. Wel zonder bubbels natuurlijk, want die mag de zwangere Marieke niet meer hebben. Dat is misschien nog wel het lastigste voor de knappe presentatrice, aangezien ze best van een terrasje op zijn tijd hield.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mattie & Marieke (@mattiemarieke)

Mattie en Marieke gedwongen weer uit elkaar

Het wordt op een gegeven moment wel lastig voor Marieke natuurlijk om elke keer met haar zwangere lichaam naar de studio te komen. Dat betekent dat het legendarische duo niet heel veel langer met elkaar te zien en horen zal zijn. Of dit definitief het einde zal betekenen voor Mattie en Marieke valt nog te bezien, maar voorlopig zal Mattie het in zijn eentje moeten doen. Nu is Mattie gelukkig charismatisch genoeg om de show in zijn eentje te dragen, maar toch mist er wel een belangrijke factor zonder Marieke. De show raakt toch een klein beetje charme kwijt zonder de prachtige presentatrice. Het publiek zal dus nog iets langer geduld moeten hebben voor hun favoriete radioshow weer in zijn volledigheid terug is.

Marieke krijgt goedkeuring van belangrijkste gezinslid

Bij Marieke thuis is er niemand zo belangrijk als haar poes. Die bepaald namelijk de hele sfeer in huis. Er werd lang gedacht dat het eigenwijze wezentje niet heel blij zou zijn met de gezinsuitbreiding van Marieke, maar blijkbaar blijft het beestje er erg koeltjes onder. Samen met Marieke ontdekt het diertje het nieuws voor het eerst. En aangezien Marieke niet onder de schrammen in de studio verscheen, kan je aannemen dat haar belangrijkste gezinslid ook akkoord is met de komst van het nieuwe kindje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.