Foto: Mattie & Marieke gaan weer uit elkaar na heftige week

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke is pas net terug op Q-Music, maar heeft nu al besloten om weer te stoppen. Haar collega Mattie heeft daar wel een mening over.

Mattie en Marieke is een meer dan legendarisch duo op de Nederlandse radio. Ze hebben dan ook vele fans die niks liever doen dan dag en nacht naar het duo luisteren. Dat was de afgelopen tijd nogal lastig, omdat Marieke Elsinga stopte vanwege een burn-out. Maar inmiddels is ze weer terug en al haar fans konden niet wachten om weer naar haar te luisteren. Maar daar komt nu voor de tweede keer in korte tijd abrupt een einde aan. Marieke heeft aangekondigd te stoppen met het programma. En Mattie had daar wel wat over te zeggen.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga drukt op verkeerde knopje tijdens filmpje van poes
Marieke Elsinga komt met groot nieuws

De reden van haar plotselinge vertrek? Marieke Elsinga is zwanger! Samen met haar vriend Sander krijgt ze een zoontje. En dat nieuws komt redelijk uit het niets vallen. Haar collega’s zijn natuurlijk hartstikke blij voor haar, al vinden ze het wel jammer dat Marieke weer van de radio vertrekt. Maar Mattie kon niet blijer zijn met het nieuws. En hij weet ook dat Marieke vanzelf weer terug komt bij de radiozender. Er werd dus alom feestgevierd in de uitzending. Wel zonder bubbels natuurlijk, want die mag de zwangere Marieke niet meer hebben. Dat is misschien nog wel het lastigste voor de knappe presentatrice, aangezien ze best van een terrasje op zijn tijd hield.
Mattie en Marieke gedwongen weer uit elkaar

Het wordt op een gegeven moment wel lastig voor Marieke natuurlijk om elke keer met haar zwangere naar de studio te komen. Dat betekent dat het legendarische duo niet heel veel langer met elkaar te zien en horen zal zijn. Of dit definitief het einde zal betekenen voor Mattie en Marieke valt nog te bezien, maar voorlopig zal Mattie het in zijn eentje moeten doen. Nu is Mattie gelukkig charismatisch genoeg om de show in zijn eentje te dragen, maar toch mist er wel een belangrijke factor zonder Marieke. De show raakt toch een klein beetje charme kwijt zonder de prachtige presentatrice. Het publiek zal dus nog iets langer geduld moeten hebben voor hun favoriete radioshow weer in zijn volledigheid terug is.

Marieke krijgt goedkeuring van belangrijkste gezinslid

Bij Marieke thuis is er niemand zo belangrijk als haar poes. Die bepaald namelijk de hele sfeer in huis. Er werd lang gedacht dat het eigenwijze wezentje niet heel blij zou zijn met de gezinsuitbreiding van Marieke, maar blijkbaar blijft het beestje er erg koeltjes onder. Samen met Marieke ontdekt het diertje het nieuws voor het eerst. En aangezien Marieke niet onder de schrammen in de studio verscheen, kan je aannemen dat haar belangrijkste gezinslid ook akkoord is met de komst van het nieuwe kindje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.