Foto: Marieke Elsinga drukt op verkeerde knopje tijdens filmpje van poes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is minder handig dan ze zelf dacht. Tijdens het maken van een filmpje van haar poes gaat het grandioos mis. 

De knappe Marieke Elsinga probeerde een filmpje te maken van haar huisdier, maar maakte per ongeluk een weinig flatteuze selfie van haar eigen hoofd. Oh Marieke toch, zo zijn we je toch helemaal niet gewend? Marieke houdt normaal wel van een geintje, maar die zijn vaak eerder bedoeld dan per ongeluk, zoals deze. Toch kan Marieke er de grap wel van inzien en daarom deelt ze de foto met al haar volgers op Instagram. En die smullen natuurlijk stuk voor stuk van de hilarische foto.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga lijkt onder invloed tijdens comeback Qmusic

Zwangere Marieke is weer helemaal de oude

Met dit soort grappige en onzinnige stories op Instagram bewijst Marieke dat ze écht helemaal weer de oude is. Marieke is natuurlijk een tijdje er tussenuit geweest om te herstellen van een serieuze burn-out, maar inmiddels is de knappe brunette weer hersteld en voelt ze zich goed genoeg om aan de slag te gan bij televisie en radio. En dat is maar goed ook, want al haar fans begonnen Marieke toch echt wel te missen. Die stonden nog net niet met bordjes in de hand hun steun te betuigen voor de studio van Q-Music. Marieke is in ieder geval weer heel blij dat ze aan de slag mag. Uiteindelijk werd ook duidelijk waarom workaholic Marieke tóch afscheid kon nemen van haar werk: ze is namelijk zwanger! Hoewel het niet dé reden was dat ze burn-outklachten had, zorgde haar zwangerschap wel voor iets meer voorzichtigheid.

Wat wilde Marieke dan eigenlijk op de film zetten?

Oké, de bizarre foto van haar hoofd is misschien niet helemaal waar Marieke voor ging, maar wat wilde de prachtige presentatrice dan wel op de film zetten? Nou, haar erg charmante poes natuurlijk. Iedereen die Marieke haar Instagram volgt, kent de poes van Marieke inmiddels heel goed. Het troeteldier heeft het maar zwaar te verduren met Marieke. Niet alleen moet hij altijd maar dealen met de onhandigheid van zijn baasje, ook moet hij continu op de foto gezet worden. En dat vindt het arme beestje eigenlijk helemaal niet leuk. Dat merk je ook wel aan de manier waarop hij dan ook vaak op de foto staat. Met een uiterst chagrijnige blik staat de poes van Marieke dan ook naar de camera te kijken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke Elsinga confronteert poes met zwangerschap

De poes van Marieke Elsinga krijgt binnenkort dus concurrentie! Het troetelbeest slokt op dit moment nog alle Instagram-aandacht van Marieke op, maar binnenkort gaat de nieuwe baby de spotlights stelen. Om haar huisdier alvast gewend te laten raken aan de nieuwe gezinssituatie, liet ze haar positieve zwangerschapstest alvast even zien aan haar beste maatje…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.