Foto: Marly van der Velden wordt getrakteerd op speciaal uitje met nepgezin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marly van der Velden heeft twee perfecte gezinnetjes. Een zit thuis op de bank en de ander mag ze nu mee op vakantie. 

Actrice Marly van der velden is natuurlijk het meest bekend van haar rol als Nina in Goede Tijden, Slechte Tijden. Daar heeft ze ook het perfecte gezinnetje. Het is een goede afspiegeling van Marly in het echte leven, waar ze ook het perfecte gezinnetje heeft. Maar nu moet Marly haar echte gezinnetje achter laten om op vakantie te gaan met haar soap-gezinnetje. Ze wordt namelijk getrakteerd op een speciaal uitje. De volgende aflevering van GTST is namelijk in een Yurt.

Lees ook: Foto: Sophie Bouquet is met collega’s na heftige week in Goede Tijden Slechte Tijden
Marly ontvlucht de drukte van de stad

De opnames van GTST vinden vaker en vaker plaats buiten de traditionele studio. En dat zorgt voor een hoop leuke ontwikkelingen. Ook voor de acteurs is het een feestje om even  de deur uit te mogen en in een leuke uithoek van Nederland te verblijven. Marly ruilt de drukte van de stad in voor een rustige yurt. Dat is een soort houten nomadenhuisje, maar dan met alle gemakken voorzien natuurlijk. Marly beleeft comfortabel een heerlijk weekendje weg met haar soapgezinnetje.

Marly verzorgt het eten wel op het tripje

behalve een geweldige actrice is Marly natuurlijk ook een enorm goede chef-kok. Dat is een kant die maar weinig mensen echt meekrijgen van de prachtige actrice, maar wie haar een beetje volgt op Instagram kan al haar geweldige gerechten voorbij zien komen. Het is dus het meest logisch als Marly voor haar reisgenoten het eten verzorgt tijdens het leuke weekendje weg. Daar zal de rest van de yurt erg blij mee zijn, want die krijgen verrukkelijke gerechten voorgeschoteld zonder daar ook maar enigszins iets voor te hoeven doen.
Na jaren is Marly nog steeds een van de leukste actrices van GTST

Met alle nieuwe toevoegingen aan Goede Tijden, Slechte Tijden is er natuurlijk altijd het risico dat er leukere vrouwen dan Marly ten tonele verschijnen. En gedeeltelijk klopt dat ook, bijvoorbeeld in de vorm van Sophie Bouquet. Maar ondanks de frisse, nieuwe garde in GTST blijft Marly van der velden natuurlijk nog een van de leukste actrices in de soap. Ze is niet alleen erg leuk om naar te mogen kijken, ze speelt ook de sterren van de hemel. Dat moet ook haast wel met alle ervaring die ze inmiddels heeft opgedaan in het soapleven.

Blijft Marly voorlopig bij GTST?

Ze heeft al een keer eerder het programma verlaten, dus de vraag is altijd hoe lang Marly nog bij GTST zal blijven. Maar voorlopig ziet het er niet naar uit dat je van Marly afscheid hoeft te nemen. De knappe presentatrice heeft nog niet de behoefte om het fictieve Meerdijk te verlaten en dat is goed nieuws voor televisiekijkend Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.