Foto: Sophie Bouquet is met collega’s na heftige week in Goede Tijden Slechte Tijden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was een heftig weekje in Goede Tijden, Slechte Tijden. Vooral Sophie Bouquet en haar soap familie kregen het zwaar te verduren. 

Het was een erg heftige week in de wereld van Goede Tijden, Slechte Tijden. En midden in alle drama stond Sophie Bouquet haar personage, Merel Verduyn, die het een en ander te verduren kreeg. Sophie is natuurlijk een geweldige actrice die uitdagingen niet uit de weg gaat. Maar ook voor haar waren de laatste opnames erg heftig. Het was even gekkenhuis voor Sophie en haar soap familie. Gelukkig konden ze na afloop nog wel erg fijn met elkaar knuffelen. Achter de schermen is er gelukkig geen drama te bekennen bij de acteurs. Hun personages daarentegen hebben een zeer zware tijd achter de rug.

Lees ook: Dit wist je nog niet over GTST-actrice Sophie Bouquet
Het lijkt op de foto toch nog goed te komen met Merel Verduyn, het personage van Sophie Bouquet

Ondanks al het drama wat de fictieve familie van Sophie beleeft heeft, lijkt het uiteindelijk toch nog wel goed te komen. De familie Verduyn kan weer met elkaar aan een tafel zitten en elkaar aankijken. En dat is goed nieuws. Want na al het drama wat ze over zich heen hebben gekregen is het wel fijn om te eindigen op een positieve noot. Natuurlijk zou GTST niet de serie zijn die iedereen kent als er niet op rap tempo nog veel meer mis zou gaan. Maar voorlopig lijkt alles goed te komen met de fictieve familie van de beeldschone Sophie Bouquet.

Een kleine samenvatting van al het drama rondom Merel Verduyn

Binnen de familie Verduyn speelt er een groot liefdesdrama, zoals dat zich alleen in GTST kan afspelen. Merel, die dus gespeeld wordt door Sophie Bouquet, vindt Marwan leuk. Alleen is dat niet heel handig, aangezien Marwan de vader is van Merel haar neefje Tom. Marwan en Demi, de zus van Merel, hebben een relatie gehad en daar is een kindje uit gekomen. Het was destijds een van de heftigste momenten uit de geschiedenis van het programma. Demi heeft daarbij nog het idee dat het nog wel eens iets kan worden tussen haar en Marwan, die de draad alweer heeft opgepakt en niet terug hoeft bij Demi. Wanneer bekend wordt dat Marwan en Merel wat hebben met elkaar levert dat natuurlijk een enorme berg drama op. Een hoop gedoe dus. Maar voor Sophie zijn het wel erg interesaante scenes om te spelen.
Sophie is het hoogtepuntje van dit seizoen GTST

Binnen de soapserie is Sophie wel echt het hoogtepuntje. Van alle acteurs is zij een van de meest interessante om te volgen. Daarbij ziet ze er natuurlijk hartstikke goed uit en heeft ze een heerlijk persoonlijkheid. Er is dus genoeg bij Sophie om van te houden. Dit seizoen was ze echt het hoogtepuntje van Goede Tijden, Slechte Tijden. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!