Foto: Marlijn Weerdenburg ziet het even niet meer zitten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marlijn Weerdenburg ziet het eventjes niet meer zitten. Normaal gesproken is de presentatrice erg vrolijk. Maar ze zit er even doorheen. 

Presentatrice Marlijn Weerdenburg is normaal gesproken een grote stuiterbal vol vrolijkheid. Maar de vrolijke en gezellige blondine heeft even een dipje te pakken. Ze zit er een beetje doorheen. Niet heel gek ook met het nieuws van de afgelopen maanden. Misschien dat de nieuwe versoepelingen ervoor zorgen dat Marlijn eindelijk weer een beetje het positieve begint in te zien. Toch blijft Marlijn er altijd positief uit zien, zelfs als ze er qua emotie even helemaal doorheen zit. Er kan ook gewoon geen slechte foto gemaakt worden van presentatrice Marlijn Weerdenburg.

Lees ook: Marlijn Weerdenburg doet WIDM-kijker enorm plezier met foto van haar geheime wapen

De serieuze foto kant van presentatrice Marlijn Weerdenburg

Is het dan gedaan met de leuke en vrolijke foto’s van Marlijn Weerdenburg? Hopelijk niet, want die zijn veel te mooi om kwijt te raken aan de sombere coronatijden die we momenteel meemaken. Het feit blijft wel dat je van Marlijn steeds vaker haar serieuze gezicht ziet in plaats van haar vrolijke nonchalante gezicht. En hoewel het serieuze gezicht van Marlijn ook zeker wel zijn charmes kan hebben, is het natuurlijk niet het mooiste om te aanschouwen. Dat blijft toch het vrolijke lachje van de blonde presentatrice. De beeldschone dame heeft dan ook zeker nog haar schoonheid in haar serieuze foto’s, maar mist een beetje de spontaniteit waar mensen al jaren zo van genieten. Het is ook niet zo gek dat Marlijn zo serieus doet de laatste tijd. Het zijn ook hele serieuze tijden. Maar hopelijk betekenen de nieuwe versoepelingen ook dat Marlijn een klein beetje meer kan genieten van het leven en dus weer leukere foto’s online zet. Want de mooie lach van Marlijn die wil je niet missen in je leven. Die is honderd keer beter dan haar serieuze gezicht.

Een leuke foto van een vrolijke Marlijn helpt je door zware tijden heen

Een vrolijke Marlijn helpt je zo door de zware en moeilijke tijden heen. Veel beter dan een serieuze Marlijn dat ooit zou kunnen. Het zou dus in het algemeen belang zijn dat Marlijn niet meer het bijltje er bij neerlegt. Maar hoe kan je er nou voor zorgen dat Marlijn weer een beetje vrolijk in de wedstrijd gaat staan. Om te beginnen is het misschien fijn om af en toe een complimentje te maken naar de prachtige blondine. En dat hoeft niet gelijk met tientallen berichten tegelijk. Plaats bijvoorbeeld een vrolijke reactie onder een van haar foto’s op een platform als Instagram. Daar zal ze ongetwijfeld blij van worden. En een blije Marlijn, daar worden haar volgers ook een stukje blijer van. Tijd dus om je waardering te uiten naar deze prachtige presentatrice.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Buitenkansje: 33 keer je inzet als Max Verstappen GP van Oostenrijk wint

Na een ietwat teleurstellend resultaat op Silverstone zint Max Verstappen op wraak tijdens de thuiswedstrijd van zijn ploeg Red Bull Racing. Bij BetCity wordt je vertrouwen in de Nederlandse wereldkampioen dit weekend royaal beloond! Nieuwe spelers krijgen zelfs een speciaal buitenkansje als ze zich nu aanmelden...

Foto: Beeldschone Natasja Gibbs zorgt voor opvallend moment bij Op1

Dankzij presentatrice Natasja Gibbs zit iedereen weer op het puntje van z'n stoel tijdens Op1!

Foto: Jennifer Hoffman deelt zeldzame foto van heerlijke shoot

Jennifer Hofman deelt een foto uit de oude doos. Een foto van een prachtige shoot waar het er letterlijk wild en nat aan toe ging!