7 opvallende weetjes over Marlijn Weerdenburg

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marlijn Weerdenburg is één van de multitalenten die Nederland rijk is. Deze prachtige vrouw is actrice, zangeres en presentatrice. Tijd om wat meer te weten te komen over Marlijn, heeft de de blondine bijvoorbeeld al een relatie?

1. Hier woont Marlijn Weerdenburg

Marlijn Weerdenburg komt oorspronkelijk uit de plaats Schiedam. Toch is Marlijn niet gaan wonen in een stad in de regio. Marlijn woont momenteel namelijk in een mooi huis in Amsterdam. Marlijn heeft gestudeerd in Tilburg aan het Brabantse conservatorium, daarna vertrok ze uit de stad om naar de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie te gaan. Al tijdens Marlijn haar studie kreeg ze verschillende rollen in voorstellingen. Marlijn is geboren op 1 april 1983. Marlijn ziet er zeker nog erg goed uit voor haar 39 jarige leeftijd!

2. Marlijn heeft een relatie met deze man

Marlijn Weerdenburg is natuurlijk een vrouw waar elk man zijn hart een beetje sneller van gaat kloppen. Helaas is de actrice al bezet. Marlijn heeft namelijk een relatie met Paul Broers, die geluidsmonteur van beroep is. Ze hebben elkaar ontmoet in 2015 tijdens Marlijn haar tv-debuut waarbij ze de Nijmeegse Vierdaagse presenteerde. Paul moest het geluid van Marlijn regelen en ze was naar eigen zeggen enorm nerveus. Gelukkig kon Paul haar geruststellen en op haar gemak maken. Marlijn is dol verliefd op hem. Voordat Marlijn een relatie kreeg met Paul was ze een aantal jaren samen met een vrouw.

3. Marlijn is moeder

Marlijn Weerderdenburg is niet alleen actrice en presentatrice maar ook moeder van twee kinderen. In 2017 kregen Marlijn en Paul hun eerste zoontje genaamd Teun. Nadat het stel dolblij was met hun zoon kregen ze in 2021 nog een zoontje genaamd Sammie. Marlijn heeft zelfs een nummer voor hem geschreven toen haar zoon nog niet geboren was. De single heet natuurlijk: Sammie.

4. Marlijn Weerdenburg schittert in musical

Marlijn Weerdenburg speelde als actrice in meerdere musicals. Zo speelde Marlijn in het bekende Soldaat van Oranje en in de extravagante kappers musical Hair. Momenteel is Marlijn te zien in een nieuwe musical die nu al veel lovende kritieken heeft. De musical heet Diana & Zonen en gaat over de Britse prinses Diana die zich altijd in zette voor het geluk van haar zonen. Prinses Diana wordt gespeeld door Marlijn Weerdenburg.

5. Marlijn als advocate Danni Lowinski

Waar je Marlijn Weerdenburg ook goed van zou kunnen kennen is van haar rol als Danni Lowinski. De bekende serie werd uitgezonden van 2013 tot 2016 op SBS6. Hierin speelde Marlijn de rol van Danni, een blonde kapster die graag advocaat wilde worden. Mede dankzij deze hit serie ging Marlijn haar carrière flink de lucht in.

6. Marlijn Weerdenburg is stuk fitter

Marlijn Weerdenburg mocht het programma Broodje Gezond presenteren. De presentatrice zegt tijdens de opname een stuk bewuster zijn geworden rondom voeding. Daarna is Marlijn ook met een personal trainer gaan sporten en steeds fitter geworden. Ze zegt zelf heel trots te zijn op wat haar lichaam allemaal aan kan. Het lijkt er ook op dat Marlijn een stuk is afgevallen na de geboorte van haar laatste zoontje.

7. Wie is de Mol

Marlijn Weerdenburg deed mee aan het programma Wie is de Mol? in 2015. Uiteindelijk werd ze in het superspannende seizoen tweede. De winnaar was de huidige presentator van WIDM, Rik van de Westelaken. Sinds 2020 mag Marlijn ook het programma Moltalk presenteren waarbij ze allerlei theorieën over de ontmaskering van de Mol bespreken. Marlijn doet het enorm goed als presentatrice.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!