Foto: Marijn Kuipers zorgt met strakke sportlegging voor afleiding in sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marijn Kuipers is een van de knapste blondines van het land. Hoe ze zo knap blijft? Het antwoord is de sportschool. Kijk maar mee!

In strakke sportlegging komt Marijn Kuipers haar oefeningen wel door

Marijn Kuipers kent iedereen vooral als de presentatrice van RUMAG. Door dat baantje heeft ze inmiddels al veel fans verkregen. En die volgen de knappe blondine natuurlijk op de voet. Als je Marijn een beetje volgt op social media, dan zie je de ene na de andere prachtige foto voorbij komen. Marijn is absoluut een dame die goed voor zichzelf zorgt. Maar hoe komt het toch dat ze er zo goed uit ziet keer op keer? Het antwoord is verassend simpel. Marijn houdt ervan om haar dagen in de sportschool door te brengen. Daar zorgt ze alleen wel voor flink wat afleiding. Kijk maar even mee.

Lees ook: Video: Marijn Kuipers wordt bijna geplet door eigen achterste
Marijn Kuipers zorgt in strakke legging voor flinke afleiding

Zoals je kan zien is Marijn in de sportschool ook een knappe verschijning. In haar legging weet ze alle hoofden haar kant op te krijgen. Er is daar alleen een ding mis mee. Als iedereen op Marijn aan het letten is, dan is niemand meer bezig met zijn oefeningen. Marijn is dus voor alle sporters een flinke afleiding in de sportschool. Denk je even een beetje rustig je oefeningen te kunnen doen, staat daar opeens een extreem knappe blondine je af te leiden met haar ontzettend strakke legging en geweldig . Het zit je dan niet bepaald mee. Of juist wel? Het hangt er een beetje vanaf met welk idee je naar de sportschool gaat natuurlijk. Marijn wil haar sportschool avonturen liever niet voor zichzelf houden en daarom deelt ze een video van haar sportschool beleving op Instagram.
Al dat sporten werpt zijn vruchten af voor Marijn Kuipers

Dat sporten gezond voor je is, dat weten we inmiddels wel. Maar Marijn Kuipers is het levende bewijs van die uitspraak. De RUMAG-presentatrice ziet er beter uit dan ooit. Dan zie je toch maar weer dat genoeg sporten, gezond eten en voldoende water drinken helpen bij het verkrijgen van zo’n prachtig . Marijn vindt het ook heerlijk om haar knappe lijf met de buitenwereld te delen. Daarom zet ze ook regelmatig van die mooie berichtjes op haar Instagram.
Marijn Kuipers krijgt steeds meer fans

Dankzij haar sportieve avonturen kan Marijn al die prachtige foto’s blijven plaatsen. Haar blijft er namelijk geweldig uit zien. En met elke foto die Marijn plaatst op haar Instagram feed krijgt ze er weer een paar volgers bij. Zo blijft het aantal fans van Marijn Kuipers alleen maar groeien. En de knappe blondine is daar zelf best wel tevreden over.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.