Foto: Marijn Kuipers voelt aan haar eigen troeven in piepklein topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marijn Kuipers voelt op een intense foto uitgebreid aan haar eigen bovenlichaam. Daarbij draagt de blondine ook nog eens nauwelijks een bovenstukje.

Marijn Kuipers voelt aan zichzelf op intense foto

Het wordt steeds spannender op het Instagram account van influencer Marijn Kuipers. De blondine laat er geen gras over groeien dat ze graag gezien wordt. Wat dat betreft heeft Marijn dus helemaal het passende beroep gevonden, want ze krijgt betaald om foto’s van zichzelf te plaatsen. Al is het natuurlijk allemaal nog wel een eigen keuze want dan daadwerkelijk geplaatst wordt. Dat zijn in Marijn haar geval soms best pikante foto’s. Het onderstaande exemplaar scoort erg hoog in het rijtje. Zo voelt Marijn op de foto aan haar eigen voorkant. Dit doet ze terwijl ze een heel erg klein en vooral laag uitgesneden topje aanheeft. Hierdoor heeft het bijna geen zin om een topje aan te trekken. Misschien dat Marijn daarom even aan het voelen is of alles nog goed zit. De foto is wel erg mooi en heeft een stoere vibe. Bij de foto schrijft Marijn dat je als vrouw je ‘kersen’ moet supporten tijdens het uitgaan. Dat is bij Marijn zelf dus in ieder geval gelukt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M A R I J N (@marijnkuipers)

Marijn Kuipers gaat helemaal los op een boot

Het is niemand kunnen ontgaan dat het weer tijd was voor de Canal Pride in Amsterdam. Dat betekent dat de hele stad op zijn kop staat en overal gaat het helemaal los met glitters en uitbundige kleuren. Iedereen maakt zich op de zo meest excentrieke mogelijke manier klaar om een dag helemaal los te gaan. Zo kon Marijn Kuipers natuurlijk niet achterblijven op deze dag. Daarom heeft de blondine het goed geregeld want ze staat de hele dag te flaneren op een boot. Het mag dan wel geen geweldig weer zijn, Marijn laat zich niet weerhouden om keihard te feesten. Op onderstaande video heeft de influencer een korte complicatie gemaakt van hoe het eraan toe ging op de boot waar zij stond. Het is te zien dat Marijn schaars is gekleed met een wit met blauwe blouse die ze open heeft hangen. Daaronder draagt Marijn enkel een groen topje die de boel bij elkaar moet houden. Marijn is met één van haar beste vriendinnen waar ze ontzettend vaak mee aan het feesten is genaamd Sheida Alhoei. De twee vriendinnen zijn een echt party duo en dat hebben ze goed bewezen op onderstaande video, waar het er wild aan toe gaat met de twee.

Lees ook: Foto: Marijn Kuipers deelt privé kiekje vanuit slaapkamer

Marijn Kuipers deelt foto van haar royale achterkant

Na een heftige dag in Amsterdam tijdens de Canal Pride is Marijn Kuipers waarschijnlijk behoorlijk brak. Dat betekent voor de blondine dat ze lekker haar sportoutfit aan trekt en niet teveel gaat uitvoeren. Al kan een foto van zichzelf in de spiegel er natuurlijk altijd vanaf bij Marijn. Zo te zien is Marijn nog steeds in een super goede shape, waar ze tros op mag zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.