Foto: Marijn Kuipers showt haar achterzijde tijdens strandwandeling in doorschijnend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Marijn Kuipers heeft op een ver strand in de tropen een nieuwe foto gemaakt en die ziet er wel heel erg bijzonder uit!

De mooie vakantie foto van Marijn Kuipers

Marijn Kuipers, een bekende influencer met een oogverblindende looks, geniet momenteel van een heerlijke vakantie op het prachtige eiland Curaçao. Haar sociale media staan vol met foto’s die haar volgers betoveren en laten smachten naar de warme zon. Marijn vindt het leuk om haar reis een beetje te delen met haar fans. Zo zijn ze er toch nog een beetje bij. En dat is natuurlijk wat Marijn wil. Met haar mooie plaatjes, waarvan je de meeste hier kan bekijken, heb je veel om van te genieten. Het doorschijnende jurkje van de blondine is namelijk echt wel heel erg mooi. En haar mooie blik bij het plaatje maakt het natuurlijk helemaal af.

Marijn ruilt haar outfits in voor een mooi jurkje

Tijdens haar warme vakantie verruilt Marijn haar gebruikelijke outfits zoals haar mooie truitjes voor exotische rokjes en erg korte topjes en natuurlijk mooie jurkjes. Daardoor laat ze menig fan smullen van haar foto’s. Ze deelt regelmatig updates en foto’s die haar fans laten genieten van haar stijlvolle en onthullende outfits. Haar recente foto’s, waarin ze samen met haar vriendinnen Lies Zhara en Sheida Alhoei poseert, zijn al helemaal genieten geblazen. Met zijn drieën vormen ze een stralend trio. Als je meer van de mooie dames wil zien, dan zal je even naar Marijn haar Instagram toe moeten. Ze deelt namelijk elk moment, groot of klein, met haar volgers.

De wilde vakantieavonturen van Marijn Kuipers

Marijn deelt haar ervaringen met haar fans, neemt hen mee in haar avonturen en schuwt niet om af en toe een beetje meer van zichzelf te laten zien. Haar zelfvertrouwen straalt door in al haar foto’s, en haar fans worden keer op keer betoverd door haar schoonheid en charme. De vakantie van Marijn lijkt ondertussen wel een beetje een uit de hand gelopen fotoshoot, maar daar zal je haar fans niet over horen klagen. Die vinden het allemaal wel best. Samen met haar vriendinnen verkent Marijn de prachtige stranden en bruisende feesten van Curaçao. Ze genieten van de zon, de zee en het gezelschap van elkaar. Haar vriendinnen, net als Marijn, weten precies hoe ze het perfecte plaatje moeten schieten, en de foto’s stralen van vreugde en geluk.

Marijn Kuipers laat volgers geen moment vervelen

Het is duidelijk dat Marijn Kuipers haar volgers geen moment verveelt. Met haar prachtige foto’s en video’s weet ze haar publiek keer op keer te betoveren. Haar vakantie op Curaçao levert in ieder geval genoeg mooie content op om haar fans nog weken te kunnen vermaken. En dat is dan ook precies wat Marijn aan het doen is. Met haar mooie plaatjes zorgt de influencer ervoor dat haar fans warmpjes de winter door komen. Want de foto’s van Marijn laten de temperaturen wel flink stijgen. Met dit soort plaatjes heb je voorlopig genoeg om van te genieten als fan van de blondine.

Meer zien van Marijn Kuipers kan natuurlijk op Instagram

Als je nou nog meer wil zien van Marijn Kuipers, dan moet je even naar Instagram. Daar heeft ze nog veel meer moois staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Mysterieuze relatie Hélène Hendriks ontmaskerd: Dit is haar 22 jaar oudere vriend

Hélène Hendriks probeert al jaren haar privéleven echt geheim te houden, maar nu is toch ontdekt wie haar vriend is. 

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...