Foto: Marijn Kuipers shockeert volgers met stoombeurt tussen haar benen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rumag presentatrice Marijn Kuipers deelt veel online. Kiekjes in haar bikini en leuke filmpjes van haar dagelijks leven vindt iedereen leuk. Maar nu heeft ze toch wel iets te persoonlijke informatie gedeeld. Haar volgers reageerde in shock op beelden die nu van haar account verdwenen zijn.

Persoonlijke beelden uit de badkamer

Waar volgers altijd alles willen weten van Marijn Kuipers, hadden de meeste het veel besproken beeld wel willen missen. De dame die door FHM werd verkozen tot Social Media Queen 2022, weet meestal precies wat haar volgers willen zien. Nu maakte ze alleen een foutje. Ze deelde eerst een foto van haar toilet. Dit zag er al bijzonder uit, er stond namelijk een pan bij en er lag een dekentje klaar. Het volgende beeld was een foto van de dame op het toilet. Als reactie stelde iemand de vraag of ze haar poes aan het stomen was. Haar antwoord? Volmondig ja. De dame haar selfcare routine werd niet hartelijk ontvangen. Veel mensen vonden het een beetje raar dat ze dit online deelde. Zo reageerde iemand: “Dan denk je alles gezien te hebben in het leven, niet dus”.

Speciale behandeling

Waar de gemiddelde Nederlander het stoom van een pannetje water gebruikt voor vastzittende verkoudheid, heeft Marijn dus een andere routine. De dame stoomt het daar beneden. Aan hoe ze de WC prepareert te zien, doet ze dit vaker. Dan kun je je afvragen waarvoor dat goed is, daar beneden stomen. Er zijn mensen van overtuigd dat het stomen helpt tegen pijn bij , dat het zorgt voor betere vruchtbaarheid en dat het de wonden na een bevalling laat genezen. Toch zijn veel artsen tegen het stomen van edele delen. De belangrijkste reden: Je kunt het daar beneden verbranden. Klinkt in ieder geval erg pijnlijk. Daarnaast kan het goede bacteriën doden.

Meer beelden van de flamoes-douche online

Hoewel het stomen dus niet bij iedereen even populair is, zijn er toch veel mensen online die hun ervaring delen. De trend heeft zelfs verschillende namen: v-steaming, flamoes-douche of -behandeling. Daarbij laten mensen weten wat hun ervaringen zijn. Het zit bij sommige trouwens in hun vaste routine. Bij anderen is het onderdeel van een een leuke beauty avond. Eén van de mensen die er als eerste bij was, is Chrissy Teigen. Het Amerikaanse model plaatste jaren geleden al een foto van zichzelf tijdens haar stoomavontuur. In de tussentijd is er wel veel veranderd. Waar Chrissy en Marijn nog de old-fashion way met een pan stoomden, zijn er nu apparaten. V-steaming is een hele business geworden. Zo zijn er ook verschillende kruidencombinaties te kopen. Elk met een ander effect. Deze behoren aan het stoomwater te worden toegevoegd. Dit ligt dichterbij de afkomst van de trend. Dat is namelijk een Aziatische traditie van het stomen met kruiden genaamd Yoni-stomen. Daarbij moesten de kruiden in de komen om de stofwisseling te versnellen. Wat het doel van Marijn Kuipers was, is niet duidelijk. Ook heeft ze niet laten weten of het heeft geholpen. Maar ze heeft in ieder geval wel weer onze aandacht weten te trekken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.