Foto: Marijn Kuipers draagt alleen halsketting als onderkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

RUMAG-presentatrice Marijn Kuipers heeft geen enkele moeite met shockeren. Ook haar meest recente foto zal je mond doen openvallen!

Marijn Kuipers is één van de leukste (en mooiste) Nederlandse gezichten op YouTube. Met vlijmscherpe humor en aanstekelijke energie presenteert de 23-jarige Friezin met veel plezier het populaire RUMAGtv kanaal op YouTube. Ook op Instagram en TikTok is ze één van de rijzende sterren. En wij snappen volledig dat duizenden mensen hun ogen niet van Marijn af kunnen houden. Ook deze foto’s van de bloedhete blondine bewijzen waarom Marijn het volgen waard is!

Marijn Kuipers verblindend in outfit zonder ondergoed

We zijn flink wat van de RUMAGtv-presentatrice gewend. Marijn Kuipers heeft namelijk lang en breed bewezen dat ze haar strak afgetrainde lichaam met veel trots tentoonstelt. Regelmatig verwend ze volgers dan ook met intieme kijkjes in schunnige outfits. Ook in een recente Instagram post neemt de 23-jarige blondine haar fans mee naar een MAC make-up launchevenement. Marijn is keurig uitgedost in een onthullende zwarte outfit passend bij de fashion hoofdstad; half uitgekleed zit je sowieso goed! De outfit van Marijn stelt ook niet teleur, want ze lijkt namelijk ondergoed volledig overgeslagen te hebben. Onder haar zwarte leren jas zien we alleen dunne zilveren kettinkjes! Het jasje laat ook niets aan de verbeelding over, want bij elke beweging kan je tot aan haar navel naar binnen kijken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J N (@marijnkuipers)

Marijn Kuipers lijkt zich in ieder geval fantastisch te voelen in de outfit. Trots mag ze in ieder geval wel zijn. Met de diepe inkijk is het jasje zeer onderscheidend en biedt Marijn ook de mogelijkheid om te laten zien hoe strak ze afgetraind is! De bloedmooie Friezin postte er ook een kort filmpje bij waarin ze staat te spelen met de kettinkjes. Meteen valt op dat echt niks haar glimmende ondergoed op z’n plek lijkt te houden. Dat Marijn Kuipers zo over straat durft wisten we van RUMAG eigenlijk ook al, maar deze outfit spant toch wel de kroon!

Marijn Kuipers sluit zich aan bij lijst van Friese schoonheden

Marijn Kuipers komt al enkele jaren voor op de beroemde FMH500 lijst waar de 500 mooiste vrouwen van Nederland op volgorde gezet worden. Vorige keer was de bloedhete Friezin zelfs nummer 10 op de lijst! Onderhand kan dan ook rustig gesteeld worden dat Marijn zich op het lijstje zet van beeldschone Friezinnen, zoals Doutzen Kroes en Silke Otten. Ook de alsmaar groeiende fanbase van de blondine laat zien dat Marijn een fan favourite geworden is: ruim 350 duizend mensen volgen haar op Instagram en bijna twee keer zoveel fans zijn geabonneerd op haar TikTok account. Met haar briljante humor, verblindende glimlach en ook nog eens gezonde dosis zelfspot begrijpen wij helemaal waarom iedereen staat te springen meer van Marijn op z’n feed te krijgen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J N (@marijnkuipers)

Marijn Kuipers deelt sportgeheimen op Instagram

Ook als sportgoeroe is Marijn Kuipers niet meer weg te denken van Instagram. De blondine is strak afgetraind en op dat prachtige lijf zijn meer dan genoeg mensen razend jaloers. Gelukkig kan iedereen een beetje achter de schermen meekijken. Marijn heeft namelijk een speciale Instagram waar ze alles deelt over haar strakke lijf en oefeningen in de sportschool. En de foto’s in superstrakke sportbroekjes zijn ook heerlijk meegenomen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...