Foto: Marijn Kuipers deelt hete foto vanuit de sauna

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De verleidelijke Marijn Kuipers deelt graag haar hete foto’s met haar volgers. Deze keer was de blondine te vinden in de sauna. 

Marijn Kuipers moet stoom afblazen in erg hete sauna

De knappe blondine had even wat tijd nodig voor zichzelf en besloot om lekker een dagje naar de sauna te gaan. Dat is altijd een goed idee en Marijn kwam ook even helemaal tot rust. Maar Marijn kuipers zou zichzelf niet zijn als ze niet ook haar telefoon mee had genomen in de sauna om af en toe even een leuk fotootje te maken. En daar worden haar volgers natuurlijk erg blij van. Die staan namelijk te springen om de leuke foto’s van Marijn te kijken, dus als ze er eentje vanuit de sauna plaatst, dan is dat natuurlijk erg fijn om te zien. Marijn houdt er ook wel van om haar volgers op die manier een beetje te plagen met leuke foto’s. Daarom verwent ze hen ook met dit spannende plaatje vanuit een hele hete kamer.

Lees ook: Foto: Marijn Kuipers shockeert volgers met stoombeurt tussen haar benen

Zwetende Marijn Kuipers probeert nog verleidelijk te kijken

Terwijl Marijn flink loopt te zweten in de sauna, doet ze nog een dappere poging om een verleidelijk lachje tevoorschijn te toveren. Dat zit er helaas voor haar net niet in, maar toch ziet de foto er erg leuk uit om naar te kijken. Haar hangt vrij laag, waardoor je best wel wat van Marijn te zien krijgt. Die vindt dat zo te zien niet erg en lijkt zich erg op haar gemakt te voelen in de warme ruimte. Natuurlijk is het ook fijn om af en toe helemaal tot rust te komen in de sauna. Zeker met een druk bestaan als dat van Marijn heb je af en toe gewoon een beetje ontspanning nodig in je leven. Marijn snapt dat en gebruikt de sauna om even helemaal tot rust te komen. Aan de foto te zien is dat de verleidelijke blondine goed gelukt. Ze lijkt helemaal uitgerust.
Marijn Kuipers heeft geweldige smaak in verleidelijke

De van Marijn Kuipers is absoluut een lust voor het oog. Marijn weet wel wat haar allemaal goed staat en vindt het heerlijk om haar nieuwe pakjes te laten zien aan haar volgers. Zo kan ze gelijk even peilen of de nieuwe outfits die ze heeft uitgekozen haar ook daadwerkelijk goed staan of dat ze toch voor iets anders had moeten gaan. meestal is haar publiek het wel eens et de keuzes van Marijn. Al zijn ze snel tevreden. Wanneer Marijn een foto plaatst in een strak badpak, dan staan haar volgers al te springen van vreugde, nog voor ze echt iets kunnen zien. Marijn windt met haar spannende zwemkleding iedereen om haar vinger. En de knappe blondine vindt dat helemaal geen verkeerde gedachte. Ze gaat daar dan ook voorlopig gewoon mee door. En dat is natuurlijk goed nieuws!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!