Foto: Marieke Elsinga lijkt onder invloed tijdens comeback Qmusic

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is weer terug bij Qmusic! Al lijkt de presentatrice op haar eerste werkdag niet helemaal lekker te zijn…

Marieke Elsinga is weer terug op de radio! De presentatrice nam even een korte break, nadat ze naar eigen zeggen hartstikke moe was, en geen plezier meer haalde uit het radiomaken. Ook beweerde Marieke dat ze tegen een burn-out aan zat, en dat ze geen energie meer had. Kortom, Marieke wilde er even tussenuit. Maar nu is ze terug, en hoe! De vreugde spat ervan af bij Marieke en ze wilt dan ook laten zien dat ze weer aanwezig is. Maar is de presentatrice wel helemaal nuchter op het werk? Ze lijkt op deze video onder invloed van iets, of zelfs iemand!

Knotsgekke Marieke Elsinga is terug bij Qmusic

Na anderhalve maand op de bank zitten heeft Marieke weer puf om plaatjes te gaan draaien. De presentatrice is weer te horen op Qmusic, samen met Mattie. Haar eerste uitzending werd een groot feest waarin lief en leed werd gedeeld, maar er was natuurlijk ook plek voor Marieke om zich ouderwets van haar knotsgekke kant te laten zien. Zo stond Marieke op een gegeven moment als een bezetene te dansen en springen. Dansen kan je het eigenlijk niet noemen. Het lijkt wel alsof ze onder invloed is van een hogere macht, of zat er stiekem een flinke scheut alcohol in haar ochtendkoffie? Zelfs collega Mattie, die een hoop gewend is, raakte even in paniek; “Zou er bijna een nieuwe burn-out van krijgen.” Laten we het er maar bij houden dat Marieke gewoon héél blij is om terug te zijn!

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga showt bruine beentjes tijdens vlugge vakantie

Marieke Elsinga stiekem ook relatie met vrouw?

Onlangs deelde Marieke Elsinga een opvallend kiekje via Instagram. De radio-dj en tv-presentatrice deelde namelijk een foto met een vrouw aan haar zijde. Wie deze vrouw mag zijn, mag een raadsel wezen. In ieder geval is het bijschrift bij de foto uiterst opvallend; “16 jaar samen“. Zou Mariekes vaste vriend Sander ook van deze relatie afweten? Ze lijkt in ieder geval comfortabeler te zijn met het delen van foto’s van deze relatie, aangezien we Sander eigenlijk nog nooit op de Instagram van Marieke Elsinga langs hebben zien komen. Wie niet beter zou weten, zou kunnen denken dat Marieke een heerlijk vrijgezellenbestaan heeft!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.