Foto: Marieke Elsinga kleedt zich uit voor laatste riskante fotoshoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga staat op knappen, maar laat zich daar zeker niet door stoppen. Deze keer gaat ze uit de kleren voor de camera!

Marieke Elsinga viert zwangerschapsverlof met spannende fotoshoot

De bekende Q-music DJ, Marieke Elsinga, mag met zwangerschapsverlof. Het duurt niet lang meer voor ze haar kleine dreumes mag verwelkomen in de grote wereld die wij kennen. Eerder plaatste ze al op haar Instagram dat ze samen met het radioteam had besloten dat ze allemaal bij de bevalling mochten zijn. Dit was natuurlijk een grapje, maar in het cadeautje wat ze vervolgens kreeg, zat toch een beetje waarheid. Het vest met de hoofden van de collega’s van Marieke, staat haar geweldig. Zo is iedereen dus toch nog een beetje bij de bevalling. Nu is Marieke Elsinga dan toch écht met zwangerschapsverlof en dat viert ze met een dagje voor zichzelf. Wij geven haar groot gelijk. Je moet goed voor jezelf zorgen als je bijna op knappen staat! De radio DJ deelt op haar sociale media een kleine video waarin ze eerst lekker wordt verzorgd en opgemaakt. Aan het einde lacht ze super vrolijk naar de camera. Het is dus wel te zien dat Marieke ontzettend geniet van haar ‘self-care’ dagje. Na de video deelt ze ook nog een foto met haar volgers. Hier zit Marieke in een zwart pakje op haar knieën terwijl er een foto van haar wordt gemaakt. Het lijkt er dus op dat ze een fotoshoot doet voor haar zwangerschap. Ze ziet er prachtig uit en we kijken uit naar het resultaat!

Marieke Elsinga komt op voor asieldieren

Even geleden deelde Marieke dat ze de stem mocht zijn van De Dierenbescherming. Daar waren zij én de organisatie ontzettend blij mee. Marieke is helemaal gek van dieren en dat houdt ze geen geheim. Zo heeft ze zelf ook een huisdier: haar kat Kiki. De twee zijn onafscheidelijk en gaan regelmatig samen op de foto. Zo ook nu het dierendag is. Marieke plaatst deze keer twee leuke foto’s van haar met Kiki in haar armen. Al lijkt het niet alsof Kiki genoten heeft van de fotoshoot aan de kras op Marieke haar hand te zien. Marieke wil met deze foto op haar sociale media laten weten dat er veel dieren in het asiel zitten die niet het geluk hebben gehad om een baasje en een fijn thuis te vinden. Dierendag, of eigenlijk de dag erna, is voor de DJ een bijzondere dag. Ze heeft namelijk op die dag, nu vier jaar geleden, Kiki uit het asiel gehaald. In haar verhaal wil ze nog meer aandacht geven aan dierendag. Als eerste plaatst ze een foto van Kiki in een kartonnen doos met de tekst erbij: “Dierendag. Dus heb een dier besteld”. Daarna roept ze haar volgers op om op dierendag ook eens te proberen om geen vlees en/of dierenproducten te eten. Daarbij zegt ze: “Hoeft echt niet moeilijk te zijn of uit een of ander hip kookboek, online is van alles te vinden. En nee: vega(n) eten is niet alleen maar met tofu”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met gebarentolk Irma Sluis?

De corona-periode was natuurlijk geen leuke tijd, maar tóch hadden we altijd één lichtpuntje om naar uit te kijken. Waar is gebarentolk Irma Sluis gebleven, nu we bijna corona-vrij zijn?

Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN'ers datzelfde trucje gebruiken!

Foto: Yvonne Coldeweijer haalt snoeihard uit richting Samantha Steenwijk

Dat Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk elkaar niet zo goed liggen, is intussen wel duidelijk. Ook nu gaan de blondines er weer met gestrekt been in!