Foto: Marieke Elsinga heeft niet door dat blouse enorm open hangt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga deelt een nietsvermoedende foto via Instagram. De blouse van de presentatrice wordt zomaar open gescheurd..

Marieke Elsinga heeft een brutale vraag voor haar volgers. De presentatrice keek in alle rust de wedstrijd Nederland – Qatar, tot er haar in één keer iets vrij aparts opviel. Ze besluit het te delen met haar volgers. Echter lijkt er op de foto nóg iets veel opvallenders aan de gang te zijn, wanneer men erachter komt dat een stiekeme hand haar blouse probeert open te trekken. En dat nog wel thuis, rustig op de bank..

Marieke Elsinga heeft niks door van openscheurende blouse

Net zoals iedereen in Nederland, zat Marieke Elsinga voor de buis voor de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Qatar. De presentatrice kon samen met haar zoontje Jip genieten van een overwinning. Van deze ervaring deelt de presentatrice en radio-dj verschillende kiekjes op Instagram. Echter lijken Marieke wel nog wat dingen op te vallen aan de wedstrijd, en haar volgers vallen iets nóg aparters op. Marieke had aan haar volgers de vraag; “Zeg die coach van Qatar lijkt toch heel erg op Ten Hag? Or is it just me?“. Vlak hierna deelt Marieke ook een daadwerkelijke foto van de desbetreffende coach. Op de foto met de vraag van Marieke, is alleen de aandacht van haar volgers compleet naar een andere plek gegaan, namelijk haar blouse. We zien onderin de foto namelijk een stiekem handje, die duidelijke plannen heeft. Het blijkt het zoontje van Marieke te zijn, Jip, die hier de blouse van de radio-dj aan het openscheuren is. In ieder geval weet de baby goed waar de volgers van Marieke op zitten te wachten, en besluit hij het in de praktijk te brengen..

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga kleedt zich uit voor laatste riskante fotoshoot

Marieke Elsinga helemaal in de wolken door baby-komst

Nu baby Jip er is, lijkt Marieke Elsinga helemaal in de wolken te zijn. Ze deelt verschillende kiekjes op Instagram van en met de kleine, en Marieke lijkt nergens anders meer over te kunnen praten. Zo deelt de presentatrice onder andere een foto dat ze een lekkere middagwandeling aan het maken is met de kinderwagen. Echter lijkt de radio-dj één zorg te hebben, en dat is haar hart bij zich houden. “M’n hele hart ligt in die wagen“. Eén ding lijkt in ieder geval duidelijk te zijn, Marieke laat haar zoontje Jip voorlopig niet meer los. Haar volgers worden namelijk verwend met nóg een foto van de kleine, alleen dit keer is hij iets minder goed te zien. Marieke en Jip maken weer een kleine wandeling, alleen dit keer zit Jip in een draagdoek, en zien we slechts zijn hoofdje. Sommige zure volgers van Marieke vinden dat hij een mutsje op moet, omdat hij anders veel kou vat. Marieke lijkt zich er niet veel van aan te trekken, en doet lekker wat ze wilt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!