Foto: Marieke Elsinga geeft showtje weg in luchtig wit jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd. De brunette loopt te flaneren in een witte jurk met hoge hakken en de hele buurt kijkt om.

Marieke Elsinga flaneert in witte jurk met hoge hakken

Het is helemaal Marieke Elsinga haar seizoen. De QMusic DJ is natuurlijk zwanger en weer lekker aan het werk. Nu het zulk mooi weer is zal Marieke wel blij zijn dat ze de ochtendshow verzorgt want dan kan ze er in de warme middag lekker op uit. Erop uit gaan doet Marieke Elsinga zeker want op de Instagram van de brunette is te zien dat ze een ware show aan het geven is. Marieke straalt van oor tot oor en ziet er super zelfverzekerd uit. Marieke heeft dan ook een prachtige lange witte jurk aan die helemaal met haar bewegingen mee vloeit. Daarbij draagt Marieke hele hoge beige hakken, wat best een prestatie is om op te lopen als je hoogzwanger bent. De look is helemaal af door Marieke haar grote oorbellen. Waarschijnlijk wordt er door de mensen om Marieke heen wel even twee keer om gekeken wanneer ze zo voorbij loopt.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga draagt gruwelijk lekker pakkie bij I Can See Your Voice

Marieke Elsinga smult van ijsje

Het mooie weer maakt Marieke op en top vrolijk. Eerst loopt ze dus al een showtje te geven in haar nieuwe outfit en vervolgens is het tijd om even af te koelen. Op zulke hakken door de straten lopen vergt wat energie en met dit warme weer is veel te zwaar. Daarom gaat Marieke langs bij een speciale ijssalon om een lekker ijsje te halen. En niet zomaar een ijsje maar een halve croissant gevuld met softijs. Het ziet er in ieder geval super lekker uit. Uiteraard zit er ook discodip op het ijsje want Marieke blijft wel een beetje jeugdig. Voor het halen van het ijsje heeft Marieke zich ook maar even omgekleed want straks komt er softijs op haar mooie jurk. Wederom gaat Marieke wel voor een gewaagde outfit want ze draagt een soort dierenprint topje. Het ziet er wel lekker verfrissend uit.

Marieke Elsinga ijsje

Marieke Elsinga in hele foute outfit

Een grote hit tijdens de show van QMusic is natuurlijk het foute uur. Mattie Valk en Marieke Elsinga gaan zelf ook altijd helemaal los op de foute nummers. Dat gevoel van losgaan wou het team van QMusic waarschijnlijk nog grootster aanpakken. Daarom is er nu een echte foute party met allerlei oude hits en foute nummers. Menno Barreveld en Wim van Helden zijn er uiteraard ook aanwezig. Het feest wordt gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch en het dak zal er letterlijk afgaan. Het feest heet De Foute Party en iedereen moet ook nog eens fout gekleed zijn. Dat laat Marieke Elsinga zich niet twee keer zeggen en de brunette heeft haar meest foute outfit uit de kast getrokken. Zo verschijnt Marieke met een hoge staart en een knal oranje/roze legging. Hierover heen ook nog eens kousen en een soort badpak. Het badpak heeft super veel felle kleuren en wordt afgemaakt met een heuptasje. Eén ding is zeker; Marieke heeft de dresscode helemaal begrepen.

Marieke Elsinga foute party

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.