Foto: Marieke Elsinga drukt haar lijf dicht tegen mannelijke collega aan tijdens uitzending

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga slaat weer toe! Ditmaal weet ze haar fans helemaal gek te krijgen met speculaties over haar liefdesleven. 

Fans van Marieke Elsinga volgen haar natuurlijk op de voet. Logisch ook, want de beeldschone brunette beleefd regelmatig de grootste avonturen en dan moet je er ook snel bij zijn! We weten natuurlijk dat ze sinds kort een kind heeft met haar vriend Sander, maar dat betekent niet dat ze andere mannen afhoudt. Zo zette ze onlangs een intieme foto met een andere man op haar Instagram. Op het heerlijke kiekje kruipt ze wel heel dicht tegen collega Mattie Valk aan. En ja, daar hebben fans behoorlijk wat over te zeggen!

Marieke Elsinga maakt het heel gezellig met Mattie

Want we mogen dan wel vaker genieten van intieme plaatjes van Marieke Elsinga, de heerlijke kijkjes van haar privé-leven houdt ze oppervlakkig. Al snappen wij dat enerzijds ook wel. De radiohost heeft nou eenmaal een enorme fanbase. En als die allemaal wat over je liefdesleven te zeggen hebben wordt het wel heel druk! Vandaar dat vele luisteraars ook zo verbaasd waren over dit recente kiekje. Want dat Marieke hecht is met haar collega’s, dat wisten we al. Dat kan ook haast niet anders! Marieke verschijnt regelmatig met hun gezelschap in het publiekelijk oog en dan is de gezelligheid haast niet te missen. Maar om ze zo fysiek aan te kruipen? Daar ging bij sommige fans toch echt wel een belletje rinkelen. En wij snappen het wel! Want Marieke drukt haar lijf wel héél dicht tegen die van haar collega!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mattie & Marieke (@mattiemarieke)

Fans Marieke Elsinga vragen om relatie met collega Mattie Valk

Marieke Elsinga schittert namelijk in dit heerlijke plaatje samen met collega Mattie Valk. En daarbij maken ze het toch wel heel opvallend knus. Dat schrijven ze er zelf ook bij! “Het was weer een hele leuke eerste week hè”, noemen ze de foto. En daarna komt nog een kloppend rood hart. De emoties spat er bijna vanaf! En dat valt volgers toch ook meteen op. Zo reageert één scherpe fan dat zij “nooit begrepen waarom jullie geen stelletje zijn” met een verliefde emoji. En daar is ze verre van de enige! Want iedereen mag dan fan zijn van de ochtendshow op de radio, ook van het stel zelf is iedereen flink te spreken! “lovee dit duo”, verzucht een andere reactie. Gelukkig kunnen genoeg volgers er ook behoorlijk om lachen. Zo zag één fan de reacties al aankomen en was ons allemaal te snel af: “Allemaal reacties over hoe leuk jullie als stelletje zijn coming in in 3, 2, 1…”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Mattie Valk toont affectie Marieke Elsinga op shockerende manier

Maar dat fans twijfelen over de hechte band tussen Marieke Elsinga en collega Mattie Valk valt ook wel te begrijpen. Zo mag het eerste foto’tje fans al tot speculeren aangezet hebben, het tweede kiekje doet dat zeker! Want als je dacht dat Marieke en Mattie het al lekker knus maakten wacht maar totdat je deze shot ziet. Mattie weet namelijk geen andere manier om te laten zien hoe leuk hij Marieke vindt en lijkt haar gewoon een zoen te geven op camera! Met grote ogen drukt hij zijn gezicht in Marieke’s haren en lijkt daarbij zijn lippen te tuiten. En Marieke? Die kan haar oogverblindende glimlach niet binnenhouden. Dat het duo erg close met elkaar is valt niet meer te betwijfelen. Maar of fans gelijk hebben over de speculaties? Dat blijft heel onzeker.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mattie & Marieke (@mattiemarieke)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.

Doldwaze Lisa Vol (OG3NE) misdraagt zich op Instagram: “Écht NUL gène”

Lisa Vol van meidengroep OG3NE gaat alle grenzen voorbij met deze schaamteloze foto's. Ze maakt even duidelijk dat ze het meest spontane zusje van de groep is.