Foto: Marieke Elsinga deelt ‘schokkend’ nieuws over aantal bedpartners

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft een leuke foto gedeeld met haar volgers en daarop beantwoordt ze een belangrijke vraag!

Knappe presentatrice Marieke Elsinga deelt geheimen

Marieke Elsinga zit heerlijk te genieten dit weekend. En dat doet ze natuurlijk met een drankje in de hand. Maar geen zorgen, de verstandige moeder doet niet te gek. Het drankje is namelijk geheel zonder alcohol. Het is een ‘’ drankje. Dat staat natuurlijk haaks op Marieke zelf. Die is alles behalve een . Dat is ook logisch, aangezien ze een baby heeft. Marieke deelt nog even in de foto dat ze meerdere bedpartners heeft gehad, voor het geval er volgers waren die het niet helemaal snapte.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga waait bijna weg in opengeknoopte blouse

Marieke Elsinga heeft een luchtig vestje aan

Met haar drankje zonder alcohol zit Marieke aan een lange tafel met een vriendin. Daar heeft ze speciaal een leuk pakje voor aangetrokken. Marieke heeft namelijk een topje met korte mouwen aan. En daardoor krijg je toch een beetje een zomerse vibe bij de foto. Buiten mag de temperatuur misschien nog koud zijn, maar Marieke heeft daar geen boodschap aan. Die doet gewoon lekker wat ze zelf wil. De druk van de buitenwereld voelt ze niet. Daarom neemt ze ook dat drankje. Ze hoeft helemaal geen alcohol te drinken om plezier te hebben. Marieke brengt vanuit zichzelf al meer dan genoeg plezier mee. Dat zie je ook wel, want het plezier straalt er van af.

Marieke Elsinga kan ook thuis gewoon cocktails maken

Nu geniet Marieke Elsinga van een drankje buiten de deur, maar ook thuis kan Marieke binnen een hand omdraai een heerlijk drankje op tafel toveren. De knappe presentatrice is namelijk zeer begaan in het maken van lekkere drankjes. Ze houdt er ook wel van om een show te geven. Ze schudt wild haar shaker heen en weer. En dat geeft toch een leuk beeld. Marieke heeft het overduidelijk ook naar haar zin. De vrienden van Marieke hebben het waarschijnlijk zeer goed met Marieke als vriend. Die hoeven namelijk helemaal niet te gaan stappen om een goede cocktail voorgeschoteld te krijgen.

Behalve lekker drinken, houdt Marieke Elsinga ook van lekker eten

Marieke is niet alleen maar fan van een lekker drankje, ook een lekker hapje gaat er wel in. Met haar vriendinnen haalde Marieke Elsinga een grote portie sushi om te delen. En dat lustte de dames wel. Het neemt natuurlijk niet weg dat Marieke zelf gewoon het lekkerste hapje van de avond was. Als je haar ook zo ziet op de foto, dan kan je dat simpelweg niet ontkennen. Marieke heeft een geweldig en een ongelooflijke smaak in kleding. Ze kiest altijd de kledingstukken uit die haar er extra verleidelijk uit laten zien. Daardoor kan Marieke ook zulke mooie foto’s maken. En vanwege die mooie foto’s zijn Marieke haar volgers ook zo blij met haar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.