Foto: Marieke Elsinga bekent vreemdgaan tijdens zwangerschap

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Oh Marieke toch! De knappe presentatrice bekent een slippertje tijdens haar zwangerschapsperiode. Hoe nu verder?

De knappe Marieke Elsinga bekent een misstap te zijn begaan tijdens haar zwangerschap. De aantrekkelijke brunette kon het echt niet laten. Ze heeft lopen knuffelen met een ander. Een andere kat wel te verstaan. Voor woe Marieke volgt, weet hoe chagrijnig haar kat kan zijn. Die gaat dit niet zomaar goedkeuren of accepteren. Marieke lijkt dat ook wel door te hebben. Ze schrijft bij de foto die ze plaatst namelijk het volgende: “Het is waar. Ik ben vreemdgegaan met een andere kat. Ik werk aan mezelf. Kiki en ik hopen dat ons rust gegund wordt.” We hopen dat Marieke dit in alle rust met haar kat Kiki kan oplossen in deze moeilijke tijd.

Lees ook: Absurd: Marieke Elsinga lijkt wel 10 jaar ouder op deze foto’s
Marieke draagt mooi oranje pakje op ontspannen foto

Op de foto waar Marieke met een andere kat knuffelt, draagt ze een erg opvallend oranje pakje. En dat ziet er niet verkeerd uit. Het verhult ook best wel haar zwangerschapsbuikje. Het mooie oranje kledingstuk staat Marieke erg goed. Zelf is ze er ook wel blij mee aan haar blik te zien. De knappe brunette is maximaal aan het ontspannen. Nu is dat ook belangrijk, want stress is natuurlijk niet goed voor het kindje. Dus een beetje ontspanning doet wonderen. Maar Marieke wil er in haar vrije tijd wel gewoon goed uit blijven zien. En daar komt het oranje pakje natuurlijk mooi van pas.
Marieke maakt ruzie met kat goed op lieve foto

Hoewel Kiki niet blij was dat Marieke met een andere kat heeft geknuffeld, accepteert ze met veel moeite Marieke haar excuses. Met een chagrijnige blik laat ze zich zelfs kussen op haar voorhoofdje. Marieke zal voorlopig nog wel even door het stof moeten bij haar eigen kat, maar uiteindelijk zal ook dat wel weer goed komen. Marieke lijkt het voor nu in ieder geval bijgelegd te hebben met haar harige huisgenoot. Dat is maar goed ook, want je wilt geen boze kat in huis. Die maakt dan overal een rommeltje van en gaat dingen expres van tafels en kasten stoten. Dat is ook weer niet de bedoeling natuurlijk. Gelukkig is het goed gemaakt.
Marieke haar kat steunt haar met elke keuze

Door dik en dun steunt Kiki Marieke bij haar keuzes. Zo was de kat een van de eerste die hoorde dat Marieke zwanger was en mocht ze meekijken met de zwangerschapstest. Marieke en haar kat delen een bijzondere band met elkaar. Die kan ook niet zo makkelijk verbroken worden. Daarom worden Marieke haar excuses ook door Kiki geaccepteerd, als zal de knappe presentatrice voorlopig wel meer aandacht aan haar lieve diertje moeten besteden. Zo kan ze het gemakkelijk goedmaken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise laat haar verrukkelijke vormen zien in roze sportpakje

We hebben de mooie Famke Louise wel vaker gezien in een strak pakje, maar de video die ze nu heeft gedeeld krijgen wij het wel heel erg warm van.

Foto: Lesley Versprille (26) buigt voorover in piepklein pakje

Lesley Versprille laat zien hoe lenig ze is door eens flink voorover te buigen. Dit doet ze in een piepklein pakje...

Foto: Robin Hamersteen (34) komt zeiknat zonder topje het water uit

Robin Hamersteen trakteert met heerlijke beelden! Het model komt op magistrale wijze het water uitgelopen...