Foto: Maan laat kort leren rokje zien achter de schermen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel gooit het even helemaal over een andere boeg, en experimenteert met haar outfits..

Maan de Steenwinkel is even flink aan het experimenteren op het gebied van outfits! De zangeres plaatst een opvallende foto via Instagram, waarop te zien is hoe ze een outfit aanheeft die we nog nooit eerder bij haar hebben gezien. Is deze outfit geslaagd, of slaat de zangeres hiermee totaal de plank mis?

Maan de Steenwinkel poseert in rokje

De foto in kwestie is gemaakt achter de schermen bij een optreden van Maan de Steenwinkel. Poserend voor de foto presenteert ze vol trots haar nieuwe outfit. Met onderaan grote, lange witte hakken, een zwarte leren rokje erboven en tot slot een shirtje met erover een leren jasje experimenteert de zangeres volop. Vooral de mensen op de voorste rijen hebben héél erg kunnen genieten van de outfit van Maan, vooral dankzij dat korte rokje! Niet alleen de outfit, maar ook de omschrijving onder de foto spreekt boekdelen; “Voor altijd jong“. Duidelijk is dus dat de zangeres zich nog altijd jong voelt, en dat ze dat ook zo zal blijven voelen. Ze is ten slotte ook nog maar 25 jaar, dus jong is ze zeker nog!

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel betast vriendin van achteren 

Maan de Steenwinkel brengt ‘favoriete album ooit’ uit

Maan de Steenwinkel heeft een nieuw album uitgebracht! De zangeres is in totale extase, en besluit het dan ook meteen te delen met haar volgers. En zelf is ze razend enthousiast; “LEVEN HET ALBUM IS UIT. Ik denk m’n oprechtste album tot nu toe, over de leuke (vind ik) leeftijdsperiode waar ik nu in zit, 25 jaar, jezelf leren kennen en alles ontdekken wat het leven te bieden heeft“. Het is in ieder geval duidelijk dat Maan haar dag niet meer stuk kan. Zo legt ze uit dat ze op het album gaat over haar leeftijdsperiode waar ze in zit. Denk aan feesten, drinken, rebellen en fouten maken. Deze onderwerpen komen niet uit de lucht vallen natuurlijk. Op haar Instagram zien we steeds vaker dit soort onderwerpen voorbij komen, en dan vooral op haar foto’s. ‘Rebellen’ is een ding wat de zangeres steeds vaker aan het doen is. Maan is duidelijk in haar experimentele fase, want deze foto’s zagen we nooit eerder van de brunette. Op het album is het allemaal te beleven en te beluisteren, dus voor rebelse en experimentele muziek, ga je naar Maan de Steenwinkel.

Lees ook: Video: Maan de Steenwinkel draagt heel weinig in donkere kamer

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!