Foto: Maan de Steenwinkel zoenend gespot met knappe vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel onthulde onlangs haar relatie met Karel van Goldband. Toch werd ze gefotografeerd terwijl ze staat te zoenen met een hele knappe meid. Wat is daar aan de hand…?

Valt Maan de Steenwinkel op vrouwen?

Maan is over het algemeen redelijk privé als het gaat om haar liefdesleven. Pas als ze een serieuze relatie heeft, laat ze daar iets over los naar de buitenwereld. Voor zover de media weet, heeft Maan altijd relaties gehad met mannen. In een Instagram post plaatst Maan een foto waarin ze vriendin en model Luna van Vleuten uitgebreid een kus op de mond geeft.

Is Maan vrijgezel?

Zoals al even genoemd, is Maan de Steenwinkel erg voorzichtig met het delen van haar liefdesleven met de media. Ze is geen kroegentijger en houdt niet van eenmalige avontuurtjes. Mocht er dus een serieuze relatie gaande zijn tussen Maan en een mysteryman, dan laat ze dat pas weten na een tijdje. Een tijdje terug was Maan aan het daten met bandlid Karel Gerlach van Goldband. Nou bleek dat hij nog wel eens het bed induikt met anderen. Hebben ze dan misschien een open relatie, of is deze relatie alweer verleden tijd?

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel heeft relatie met vreemdganger

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Maan de Steenwinkel strijdt tegen kinderkanker

Maan staat bekend om haar menselijkheid. Ze houdt zich veel bezig met goede doelen en is altijd heel sociaal naar haar fans. Recentelijk was zij in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie om een dagje door te brengen met de kinderen die daar in behandeling zijn. Zowel Maan als de kinderen hebben op en top genoten van een dag vol plezier en gelach. In het bijschrift van haar Instagram bericht vraagt ze haar trouwe fans om haar voorbeeld op te volgen en een bedrag te doneren aan een goed doel. Ze laat weten dat september de maand van kinderkanker is en dat het belangrijk is om elkaar te helpen: “Alle kleine beetjes zijn groots én helpen”, aldus Maan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Maan de Steenwinkel verleidt volgers met fijne video

In deze video wordt je spontaan verliefd op Maan. Met haar swingende moves verleidt ze iedereen achter de camera. Tijdens een repetitie voor een videoclip worden zij en haar dans team gefilmd. Op de achtergrond hoor je het nummer ‘Naar De Maan’ waarmee ze samen met De Jeugd Van Tegenwoordig al een tijdje in de bekende lijsten te vinden is op Spotify. In het bijschrift van haar Instagram post vraagt ze haar volgers wie er met haar mee komt dansen in haar volgende clip. Komt ze misschien dansers te kort?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Maan de Steenwinkel in de Ziggo Dome

Kort laat Maan weten dat ze bezig is met een nieuw album en zich aan het voorbereiden is op een optreden in de Ziggo Dome einde van het jaar. Daarbij staat ze stil bij alles wat goed gaat en toont ze haar dankbaarheid voor haar fans en volger: “Ik wil jou graag bedanken voor alle support en liefde deze jaren,” zegt ze in haar Instagram bericht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...