Foto: Maan de Steenwinkel zoenend gespot met knappe vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel onthulde onlangs haar relatie met Karel van Goldband. Toch werd ze gefotografeerd terwijl ze staat te zoenen met een hele knappe meid. Wat is daar aan de hand…?

Valt Maan de Steenwinkel op vrouwen?

Maan is over het algemeen redelijk privé als het gaat om haar liefdesleven. Pas als ze een serieuze relatie heeft, laat ze daar iets over los naar de buitenwereld. Voor zover de media weet, heeft Maan altijd relaties gehad met mannen. In een Instagram post plaatst Maan een foto waarin ze vriendin en model Luna van Vleuten uitgebreid een kus op de mond geeft.

Is Maan vrijgezel?

Zoals al even genoemd, is Maan de Steenwinkel erg voorzichtig met het delen van haar liefdesleven met de media. Ze is geen kroegentijger en houdt niet van eenmalige avontuurtjes. Mocht er dus een serieuze relatie gaande zijn tussen Maan en een mysteryman, dan laat ze dat pas weten na een tijdje. Een tijdje terug was Maan aan het daten met bandlid Karel Gerlach van Goldband. Nou bleek dat hij nog wel eens het bed induikt met anderen. Hebben ze dan misschien een open relatie, of is deze relatie alweer verleden tijd?

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel heeft relatie met vreemdganger
Maan de Steenwinkel strijdt tegen kinderkanker

Maan staat bekend om haar menselijkheid. Ze houdt zich veel bezig met goede doelen en is altijd heel sociaal naar haar fans. Recentelijk was zij in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie om een dagje door te brengen met de kinderen die daar in behandeling zijn. Zowel Maan als de kinderen hebben op en top genoten van een dag vol plezier en gelach. In het bijschrift van haar Instagram bericht vraagt ze haar trouwe fans om haar voorbeeld op te volgen en een bedrag te doneren aan een goed doel. Ze laat weten dat september de maand van kinderkanker is en dat het belangrijk is om elkaar te helpen: “Alle kleine beetjes zijn groots én helpen”, aldus Maan.
Maan de Steenwinkel verleidt volgers met fijne video

In deze video wordt je spontaan verliefd op Maan. Met haar swingende moves verleidt ze iedereen achter de camera. Tijdens een repetitie voor een videoclip worden zij en haar dans team gefilmd. Op de achtergrond hoor je het nummer ‘Naar De Maan’ waarmee ze samen met De Jeugd Van Tegenwoordig al een tijdje in de bekende lijsten te vinden is op Spotify. In het bijschrift van haar Instagram post vraagt ze haar volgers wie er met haar mee komt dansen in haar volgende clip. Komt ze misschien dansers te kort?
Maan de Steenwinkel in de Ziggo Dome

Kort laat Maan weten dat ze bezig is met een nieuw album en zich aan het voorbereiden is op een optreden in de Ziggo Dome einde van het jaar. Daarbij staat ze stil bij alles wat goed gaat en toont ze haar dankbaarheid voor haar fans en volger: “Ik wil jou graag bedanken voor alle support en liefde deze jaren,” zegt ze in haar Instagram bericht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!