Foto: Maan de Steenwinkel showt spannendste outfit tot nu toe

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel heeft een heel erg spannend concert achter de rug. Daar had ze een bijzondere outfit aan. 

Zangeres Maan de Steenwinkel heeft nog nooit iemand verveeld tijdens een van haar concerten. Ze zou niet eens weten hoe dat moet. Haar prachtige outfits helpen haar daar natuurlijk wel een beetje bij. Die zorgen ervoor dat haar fans altijd wel iets hebben om naar te kijken, zelfs als het optreden niet bijzonder goed of interessant is. Dus haar outfits dragen er zeker aan bij dat de fans van Maan een prachtige avond hebben. Als dat zo is, dan kan deze avond alleen maar fenomenaal goed zijn geweest voor het publiek. Maan droeg namelijk haar meest spannende pakje tot nu toe.

Lees ook: Video: Maan de Steenwinkel krijgt hulp van plakkerige hand
De vele outfit changes van Maan zijn om van te smullen

Maan presenteert even al haar heerlijke outfits op een rij in een Instagram post. Kijk vooral even naar de tweede foto, die is nogal bijzonder te noemen. Het pakje wat Maan daar draagt staat haar dan ook buitengewoon goed. Het strakke rode leer doet Maan echt honderd procent eer aan. De knappe zangeres heeft er tijdens haar optredens dan ook nooit zo goed uit gezien. De outfit bedekt niet haar hele lijf, maar dat is ook niet zo gek. als je een avond in dat warme pakje staat te springen, dan begeef je het van de hitte. Er moet dus wel een beetje huid getoond worden, anders heeft Maan geen enkele vorm van ventilatie.
Maan beleeft gouden avond in strak, rood pakje

Het publiek ging ook helemaal los toen Maan opkwam in haar strakke pakje. Ze zijn wel wat gewend van de spannende zangeres, maar dit sloeg natuurlijk alles. Niemand kon voorspellen dat Maan in zulke verleidelijke kleding het podium op zou lopen. Het was nog even spannend of er niemand flauw zou gaan vallen bij het zien van Maan in haar prachtige kleding, maar dat bleek gelukkig niet het geval. Iedereen kon zijn emotie goed in bedwang houden. Maan maakte er een echt feestje van en ging helemaal los. Er werd gezongen, gelachen en bier vloog in het rond. Maan zou eigenlijk willen dat elk optreden zo’n succes was als deze. Vanwege feestjes zoals dit, is ze namelijk zangeres geworden.
Maan heeft flinke kater te pakken

Met al dat gefeest kan er natuurlijk maar één ding gebeuren. Inderdaad, Maan heeft weer eens een flinke kater te pakken. Maar dat maakt de jonge zangeres niks uit. Ze heeft energie voor tien, dus laat haar maar lekker doorfeesten, dat komt wel goed. Nadat Maan zichzelf heeft opgefrist, is ze weer helemaal klaar voor het volgende optreden. En daar draagt ze waarschijnlijk ook weer van die strakke pakjes. Want Maan wilt wel blijven entertainen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.