Video: Maan de Steenwinkel krijgt hulp van plakkerige hand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel kan niet zomaar het podium op vanuit haar bed. Eerst moet ze langs haar specialist, die met plakkerige hand wonderen verricht!

Maan de Steenwinkel zit in de make-upstoel voor een wel erg leuk optreden. Ze staat namelijk op het podium met al haar vrienden tijdens Vrienden van Amstel Live. Ook voor ze opkomt is ze in goed gezelschap. Het gaat er elke avond wild aan toe tijdens deze concertreeks, dus schudt Maan haar kapsel flink overhoop als ze optreedt, en wordt ze de volgende ochtend wakker met een vogelnestje. Haar stylist krijgt dan de zware taak om alles weer netjes tegen haar hoofdhuid te plakken. Dat valt nog niet mee! Er is een hoop sterke spray en een plakkerige hand nodig om elk sprietje in het gareel te houden…

Maan zit strak in de lak

De spraybare lijm uit het flesje en de hand van de visagist proberen zangeres Maan zo snel mogelijk stage-ready te maken. Vooral bij zo’n belangrijk evenement als Vrienden van Amstel Live 2022 is het belangrijk om er strak uit te zien, zeker omdat je toch op wil vallen tussen al die grootheden op het podium. Ondanks dat Maan al vele samenwerkingsverbanden is aangegaan, zoals met rapper Snelle, met wie ze de hit Blijven Slapen heeft gemaakt, blijft ze toch een solo artiest. Ze moet dus blijven vechten voor een plekje op het podium. Dan helpt het als een artiest weet dat alles goed op z’n plek blijft zitten, zowel qua kleding als kapsel!

Maan klaar voor nieuwe vrienden

Eenmaal uit de handen van de make-up artiest mag Maan dan eindelijk zelf haar beroep uitoefenen: dat is de mooie zangeres uithangen op het podium in Amsterdam. En ze was niet alleen. Zo kon je Emma Heesters, Miss Montreal en ook nog eens Davina Michelle eindelijk weer eens zien. Bij de concertreeks van The Streamers werden veel van deze artiesten al eens verenigd, maar bij deze extra speciale editie van Vrienden van Amstel Live krijg je toch iets meer het gevoel bij een écht artiestenfeestje te zijn beland.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Zangeres snel weer in stoel

Voor Bevrijdingsdag staat de schitterende Maan wederom op het podium, en het wordt ook gefilmd! Bij Bevrijdingspop op 5 mei zal ze dus weer in de styling moeten. Of de visagie dan weer haar net zo mooi krijgt als deze keer? Misschien is het verstandig om voor het gemak eens ’n keer met losse haren op te treden. Dat doet ons toch iets meer denken aan de ‘oude’ Maan, toen ze nog niet het Nederlandse evenbeeld van internationale topartiest Dua Lipa probeerde te zijn. Dat schudt toch nét even iets lekkerder – zo’n wilde bos haar!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!