Foto: Maan de Steenwinkel kletsnat na tropische storm

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel heeft op haar vakantieadres niet alleen een mediastorm, maar ook een letterlijke storm voor haar kiezen gehad. 

Zangeres Maan de Steenwinkel besloot om net voor al het drama rondom het programma The Voice of Holland even welverdiend op vakantie te gaan. waar Maan dacht de mediastorm te ontlopen, komt ze nu regelrecht in een echte storm terecht. En dat is de zangeres niet in de koude kleren gaan zitten. Misschien voelde het voor Maan als een soort karma, want direct daarna plaatste ze eindelijk haar langverwachte reactie op de verhalen die nu rond gaan over The Voice of Holland. En die zijn niet mals. Wat Maan daar precies over te zeggen had lees je heironder, nadat je ziet wat voor storm de beeldschone zangeres overleefd heeft.

Lees ook: Foto: Marco Borsato zoende tijdens opnames met The Voice-kandidate

Maan vecht voor haar leven op tropische foto

Dat een tropisch klimaat niet altijd leuk hoeft te zijn, dat heeft zangeres Maan de Steewinkel wel ervaren deze week. Die kwam namelijk in een pittige storm terecht. Dat slechte weer was natuurlijk niks bij de reacties op social media toen het nieuws over The Voice of Holland naar buiten kwam. Waarschijnlijk zat Maan nog liever in een echte storm dan in de mediastorm die volgde naar aanleiding van de aflevering van BOOS. Uit alle macht probeert Maan nu het zinkende schip te redden. Want ondanks alle roddels en vele verhalen die er bestaan over haar deelname aan The Voice en haar relatie met Marco Borsato, heeft ze dat zelf toch wel anders ervaren. Zo was Maan zich van geen kwaad bewust. Sterker nog, zij vond al het contact dat ze had tijdens TVOH juist erg prettig. Maan heeft nooit wat gemerkt van misstanden of wangedrag en is dus net als een groot deel van Nederland, erg verbaasd en verdrietig.

Maan komt met pittig foto statement over The Voice of Holland

Hoe Maan haar ervaringen bij The Voice of Holland heeft beleefd, dat kan je allemaal lezen in de foto die ze deelt van haar statement. Daarin maakt Maan duidelijk hoe zij haar deelname aan TVOH heeft meegemaakt en geeft ze ook eindelijk antwoord op alle geruchten die bestaan over haar en Marco Borsato. Als je Maan mag geloven is daar allemaal niks van waar. Maan en Marco hebben altijd een leuke band gehad die ging over de muziek. En Marco zou zich in het bijzijn van Maan nooit hebben misdragen. Dat betekent natuurlijk niet dat hij zich nooit kan hebben misdragen. Maar bij Maan hield hij in ieder geval zijn handen thuis.

Maan geniet nog van laatste beetje vakantie

Ondanks het heftige nieuws probeert Maan nog een klein beetje te genieten van het restje vakantie dat ze nog heeft. Wat er met The Voice of Holland gebeurt is nog onduidelijk en wat Maan gaat doen zodra ze terug is ook. Beter om er nu niet te lang over na te denken en nog even de laatste restjes zon mee te pakken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...