Foto: Maan de Steenwinkel geniet op Ibiza van ongekende hoogtepunten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel is momenteel op Ibiza aan het genieten van een mooie vakantie. En die wordt alleen nog maar mooier vanwege deze hoogtepunten. 

Zangeres Maan de Steenwinkel is momenteel heel hard aan het genieten op het tropische Ibiza. Dat kan ook wel, want haar carrière gaat van een leien dakje. Maan hoeft in principe niets anders te doen dan af en toe wat plaatsen op social media om de stadions en poppodia vol te laten lopen. Zo ook weer met de nieuwe concerten van ‘The Streamers’, de grootste band van Nederland. Het was natuurlijk nooit de bedoeling om echt live voor publiek te spelen, maar nu de coronamaatregelen voorbij zijn, heeft het ensemble besloten om echte concerten te gaan geven. En de eerste daarvan was binnen het uur al uitverkocht.

Lees ook: Foto: Dit spookte Maan de Steenwinkel uit tijdens studentenfeest op Curacao

Gebruinde Maan heeft nog even een spannend nieuwtje op zomerse foto

Tussen het ontspannen door neemt Maan nog even de tijd om een spannend nieuwtje met haar volgers te delen. Want aangezien het concert van ‘The Streamers’ zo snel uitverkocht was, binnen 20 minuten, kan dat eigenlijk alleen maar één ding betekenen. Maan wil het goede nieuws eigenlijk persoonlijk met al haar volgers delen. Vandaar dat ze ook de leuke selfie van zichzelf plaatst bij het nieuws. Dan kan je gelijk zien hoe bruin Maan in de tussentijd geworden is. De zon heeft de beeldschone zangeres duidelijk goed gedaan.

Een extra concert van The Streamers met Maan de Steenwinkel

Één show was duidelijk niet genoeg om de fans van ‘The Streamers’ te bevredigen, dus moet er noodgedwongen nog een show bijkomen. En dat is goed nieuws, want iedereen die nog geen kaartje had bemachtigd kon nu in de herkansing een ticket voor de grootste band van Nederland scoren. Het is een goede manier om Maan live te zien spelen en tegelijkertijd ook nog heel veel gastoptredens erbij te krijgen. En aangezien Maan bij deze concerten altijd van die leuke pakjes aantrekt, is er genoeg om  van te genieten. Maar het goede nieuws hield niet op. Toen dit tweede concert was uitverkocht kwam er nog eventjes snel een concertje bij.

Maan de Steenwinkel deelt foto van grandioos succes

Binnen het uur weet Maan de Steewinkel niet 1, niet 2, maar 3 hele concerten vol te krijgen. Dat moet een nieuw record zijn. Maan is in ieder geval over the moon met haar nieuwe concertreeks, die ze samen met haar lieve en getalenteerde collega’s mag geven. Het is nog even een extra reden voor een feestje. Op haar zonnige paradijs kan Maan nog even goed bijkomen van het nieuws. Ze heeft gelukkig nog even om zich voor te bereiden op dit spannende avontuur. Want hoe zijn ‘The Streamers’ als er opeens echt publiek tegenover ze staat. Het scheelt dat de grootste band van Nederland al meerdere malen met elkaar heeft opgetreden. Dat moet de spanning er een beetje vanaf halen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!