Foto: Maan de Steenwinkel gaat bijna over haar nek van stinkende aankoop

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel geniet van het leven. Ze zit met haar vrienden aan de borrel, en nipt aan een lekker wijntje. Dit lijkt overigens ook het enige waar ze van geniet, want haar avond werd uiteindelijk flink verpest door deze sterk geurende versnapering…

Geen stokbrood, geen ratatouille, geen croque monsieur, maar een lekker Frans kaasje. Maan de Steenwinkel is er niet zo over te spreken, is te zien aan de foto op haar Instagram verhaal. Ze walgt van het Franse hapje. Haar gezicht spreekt boekdelen. ”No frense tsjees lover” zegt ze in haar beste Engels.

Maan mag weer optreden

Nu alles weer open gaat, mag ook Maan weer aan de slag. De zangeres kan weer gaan optreden, waar ze zo van houdt. Haar nieuwste single ‘Leven’ gaat lekker. Hij staat nu op zo’n 7.2 miljoen streams. Deze lekkere hit kan ze mooi optreden wanneer het binnenkort weer mag. Maan gaat lekker de laatste tijd, ze is namelijk ook genomineerd voor een Edison-Award! Maar niet één keer, ze is maar liefst twee keer genomineerd. Eén nominatie voor ‘Best Nederlandstalig’, en de andere voor ‘Best song’, de laatste is samen met Snelle.

Niet te stoppen

Ook is Maan onlangs 25 jaar geworden. Het is dus alweer bijna 7 jaar geleden sinds haar deelname aan The Voice. Sindsdien is ze uitgegroeid tot één van Nederlands beste en succesvolste zangeressen. En haar carrière zit nog volop in de bloei! Met grote hits en vele streams domineert Maan de hitlijsten. Haar meest gestreamde nummer zit nu zelfs op de 88 miljoen streams! Maan is niet te stoppen. Niet te vergeten, heeft Maan onlangs ook nog 3 awards in ontvangst mogen nemen tijdens de top 40 awards. Eén award voor ‘beste artiest’, één voor beste song, wederom samen met Snelle. Het nummer in kwestie is ‘Blijven slapen”. En tot slot mocht ze nog een award in ontvangst nemen voor ‘beste act’, deze act ging over haar optreden tijdens ‘The livestreamers’.

Maan de Steenwinkel is actief in de liefde

Waar Maan eerst dolgelukkig was met niemand minder dan DJ Tony junior, ook wel beter bekend als de bachelor van 2021, is dit verleden tijd. De 32 jarige DJ en de 25 jarige zangeres zijn in eind 2019 uit elkaar gegaan. Toch geeft Tony toe, dat Maan nog steeds de liefde van zijn leven is. ”Zij is de liefde van mijn leven en dat zal ze altijd blijven” De twee houden dus nog zielsveel van elkaar, maar hebben de gezamenlijke keuze gemaakt om uit elkaar te gaan. Waarom zou je dat doen als je nog van elkaar houdt? Dit was blijkbaar de beste keuze voor de twee. Maar wie is nu de gelukkige? Heeft Maan een nieuw iemand? Het antwoord is ja! Maar wie is de gelukkige? Zijn naam is de Tijn van den Bruele. Deze jongen van 22 is de gelukkige. Maan heeft haar nieuwe liefde dus al gevonden. Houdt dit langer stand dan haar relatie met Dj Tony Junior? We hopen natuurlijk wel voor de zangeres. Misschien kan het uitlopen tot meer dan alleen een relatie. Zien we in de toekomst Maan met een kindje?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...