Foto: Maan de Steenwinkel draagt alleen een lakentje op slaapbank

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel kreeg het even te warm in Italië. Zó warm zelfs, dat ze met alleen een lakentje in de buitenlucht ging slapen…

Maan de Steenwinkel is op vakantie in het mooie Italië. Ze kon niet wachten om haar vakantie kiekjes te delen met haar volgers op Instagram. Van alles komen we tegen als we haar nieuwste post bekijken. Er staat wel een hele en opvallende tussen. Op de eerste heeft ze namelijk geen kleding aan, maar enkel een lakentje. Of die er tussen hoort? Ze heeft de foto nog niet verwijderd ondertussen. Zelfs al is de foto meer dan een dag oud. De zangeres lijkt reisadvies te geven: is het warm? Gooi alles uit, pak een lakentje en plaats het online!

Maan de Steenwinkel met ouders in Italië

Ze heeft dus niet veel nodig om zichzelf te vermaken, deze zangeres. Vooral in de nacht niet. Enkel een laken en een hond zijn genoeg om te genieten van een goede nachtrust. Het kan tijdens de nacht wel, vooral buiten koud worden in Italië. Maar warmbloedige Maan is keihard en trotseert de kou zonder pyjama. Aan haar foto’s te zien trotseert ze trouwens nog veel meer. Opvallend feitje: deze foto doet vermoeden dat Maan een losbandige vakantie met vrienden aan het beleven is, maar in werkelijkheid is ze ‘gewoon’ met haar ouders op stap!

Maan de Steenwinkel in leeg bed

Ze heeft het natuurlijk extra koud, mede omdat er niemand naast haar ligt onder de lakens. De hond blijft trouw bij haar. Maar ook die houdt gepaste afstand. Eenmaal opgeladen pakt de zangeres maar even lekker een Italiaans biertje en een heerlijke pizza erbij om zichzelf weer warm te krijgen. Eenmaal weer verlost van het laken en in een leuke outfit gaat ze vervolgens de zeeheldin uithangen. 

Maan nog een keer te water

De zangeres is weg van water. Op een boot kan het ook een heel stuk kouder zijn dan in de Italiaanse zon, vooral als je vrij laat gaat, zoals Maan doet. Het is dus wel een beetje een nachtmens. Niet bijzonder, want haar leven in Nederland draait meestal ook om de avond en nacht. Een concert om negen uur in de ochtend? Dat zul je haar niet gauw zien geven. En vroeg uit de veren, of eigenlijk zonder laken, op vakantie? Daar doet ze ook niet aan. Wel handig van haar, zo’n nachtritme vasthouden. Eenmaal weer in Nederland moet ze snel weer menig festival bezoekers vermaken in de middag en nacht. Ze kan dus gelijk door met wat ze al goed deed voor haar vakantie: zingen, hits maken, slapen met een pyjama en dansen! Bijvoorbeeld in het Ziggo Dome. De zangeres staat daar, met kleren aan, op 16 december.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!