Foto: Maan de Steenwinkel deelt eerste intieme foto’s met nieuwe vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel is klaar met scharrelen, en heeft een langblijvertje gevonden waar ze nu haar eerste kiekjes van deelt! 

Maan de Steenwinkel geniet met nieuwe vlam

Zangeres Maan de Steenwinkel heeft al een aantal keren laten doorschemeren dat ze iets zou kunnen hebben met een jongen. Daar bedoelen we natuurlijk Karel Gerlach mee, de zanger van Goldband! Maan deelde namelijk met kerst een foto waar het koppel elkaar een kerstkus gaf op haar Instagram profiel. Er hangt dus liefde in de lucht én er vliegen vlindertjes door de buik! In ieder geval voor zangeres Maan de Steenwinkel en haar nieuwe vriend Karel Gerlach. De twee tortelduifjes waren op vakantie in Marokko, waar ze even lekker tijd hadden voor elkaar. Ze waren helemaal ontspannen! De twee hebben een prachtige luchtballonvaart over het mooie Marokko gemaakt. De lucht was helemaal blauw waardoor de zonsondergang méga mooi te zien was, dus romantischer konden de twee het niet maken voor zichzelf.

Om helemaal tot ontspanning te komen kon een gezichtsmaskertje uiteraard niet ontbreken, althans bij Maan zeker niet. Wat Karel preceis doet weten we niet zo zeker want hij heeft alleen een piepklein lapje op zijn neus liggen. Wat daar de functie van mag zijn dat moet nog blijken. Hieronder kun je de kiekjes met eigen ogen bewonderen.

Lees ook: Video: Maan de Steenwinkel krijst het uit in kleedkamer

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Karel (@karelgerlach)

Karel Gerlach: De nieuwe vriend van Maan de Steenwinkel

Maan de Steenwinkel vormde in 2017 een koppel met Tony Junior, maar de twee gingen, met alsnog veel liefde voor elkaar, in 2019 ieder hun eigen weg. Hierna besloot Maan het wat rustiger te doen op het gebied van liefde, zo leek het althans: ze zou niet echt op zoek gaan naar een nieuwe relatie. Tot nu, want de zangeres is méga verliefd op Goldband-zanger Karel Gerlach. De twee zouden sinds augustus aan het daten zijn, maar dit hield het koppel nog even voor zichzelf.

In een interview vertelde Maan afgelopen oktober het volgende over haar relatie met Karel: “We zijn heel blij. Het is heel leuk.” Karel zelf kon het niet langer voor zich houden en bevestigde in augustus al dat de twee aan het daten waren. “Ik ben verliefd”, zei hij destijds. Sindsdien zijn de twee alleen nog maar verliefder op elkaar geworden en delen ze steeds meer hun liefdesleven met de buitenwereld!

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel duwt haar dames omhoog in knellend jurkje

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Karel Gerlach en Maan hadden ‘Stiekem’ al een liedje samen

Maan en Karel waren al soort van maatjes voor de twee een relatie kregen. Maan heeft meerdere malen shows van Goldband bijgewoond! Ze was toentertijd bezig met het album maken en ze wilde graag een nummer met de Goldband maken. In de studio ontstond toen vervolgens hun gezamenlijke liedje ‘Stiekem’. Hier ontstonden de vonken en daarmee was dit het begin van hun liefdesverhaal! Het nummer is een ontzettend groot succes, op dit moment is ‘Stiekem’ meer dan 22 miljoen keer beluisterd alleen al op Spotify.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...