Foto: Maan de Steenwinkel deelt eerste foto’s met nieuwe vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel is klaar met scharrelen, en heeft een langblijvertje gevonden waar ze nu haar eerste kiekjes van deelt! 

Maan de Steenwinkel geniet met nieuwe vlam

Zangeres Maan de Steenwinkel heeft al een aantal keren laten doorschemeren dat ze iets zou kunnen hebben met een jongen. Daar bedoelen we natuurlijk Karel Gerlach mee, de zanger van Goldband! Maan deelde namelijk met kerst een foto waar het koppel elkaar een kerstkus gaf op haar Instagram profiel. Er hangt dus liefde in de lucht én er vliegen vlindertjes door de buik! In ieder geval voor zangeres Maan de Steenwinkel en haar nieuwe vriend Karel Gerlach. De twee tortelduifjes waren op vakantie in Marokko, waar ze even lekker tijd hadden voor elkaar. Ze waren helemaal ontspannen! De twee hebben een prachtige luchtballonvaart over het mooie Marokko gemaakt. De lucht was helemaal blauw waardoor de zonsondergang méga mooi te zien was, dus romantischer konden de twee het niet maken voor zichzelf.

Om helemaal tot ontspanning te komen kon een gezichtsmaskertje uiteraard niet ontbreken, althans bij Maan zeker niet. Wat Karel preceis doet weten we niet zo zeker want hij heeft alleen een piepklein lapje op zijn neus liggen. Wat daar de functie van mag zijn dat moet nog blijken. Hieronder kun je de kiekjes met eigen ogen bewonderen.

Lees ook: Video: Maan de Steenwinkel krijst het uit in kleedkamer

Karel Gerlach: De nieuwe vriend van Maan de Steenwinkel

Maan de Steenwinkel vormde in 2017 een koppel met Tony Junior, maar de twee gingen, met alsnog veel liefde voor elkaar, in 2019 ieder hun eigen weg. Hierna besloot Maan het wat rustiger te doen op het gebied van liefde, zo leek het althans: ze zou niet echt op zoek gaan naar een nieuwe relatie. Tot nu, want de zangeres is méga verliefd op Goldband-zanger Karel Gerlach. De twee zouden sinds augustus aan het daten zijn, maar dit hield het koppel nog even voor zichzelf.

In een interview vertelde Maan afgelopen oktober het volgende over haar relatie met Karel: “We zijn heel blij. Het is heel leuk.” Karel zelf kon het niet langer voor zich houden en bevestigde in augustus al dat de twee aan het daten waren. “Ik ben verliefd”, zei hij destijds. Sindsdien zijn de twee alleen nog maar verliefder op elkaar geworden en delen ze steeds meer hun liefdesleven met de buitenwereld!

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel duwt haar dames omhoog in knellend jurkje

Karel Gerlach en Maan hadden ‘Stiekem’ al een liedje samen

Maan en Karel waren al soort van maatjes voor de twee een relatie kregen. Maan heeft meerdere malen shows van Goldband bijgewoond! Ze was toentertijd bezig met het album maken en ze wilde graag een nummer met de Goldband maken. In de studio ontstond toen vervolgens hun gezamenlijke liedje ‘Stiekem’. Hier ontstonden de vonken en daarmee was dit het begin van hun liefdesverhaal! Het nummer is een ontzettend groot succes, op dit moment is ‘Stiekem’ meer dan 22 miljoen keer beluisterd alleen al op Spotify.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!