Foto: Maan de Steenwinkel duwt haar dames omhoog in knellend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel heeft het weer voor elkaar. En met ‘het’ bedoelen we natuurlijk het maken van een verleidelijk plaatje. 

Maan de Steenwinkel imponeert met knappe foto

De verleidelijke Maan de steenwinkel heeft misschien een onschuldig en verlegen uiterlijk, maar niks is minder waar. De knappe zangeres weet precies welke foto’s ze moet maken om haar volgers helemaal stapelgek te maken. Ook deze keer is het weer raak. De combinatie van het strakke pakje van Maan, het goede zicht op haar prachtige meiden en de verleidelijke blik die ze geeft, zorgen ervoor dat deze foto een absolute winnaar is. De comments onder de foto zijn dan ook allemaal zeer lovend over de brunette. Maan weet met slechts één foto gelijk een groot deel van haar publiek te veroveren. Lees dus snel verder en bekijk de spannende foto van Maan de Steenwinkel!

Lees ook: Video: Maan de Steenwinkel krijst het uit in kleedkamer
De flinke meiden van Maan de Steenwinkel komen goed uit

Wat vooral heel erg bijzonder is aan het pakje wat Maan draagt op de foto is natuurlijk de pasvorm. Het pakje wat Maan aan heeft zorgt er namelijk voor dat haar meiden flink omhoog gepushed worden. Hierdoor heb je des te beter zicht op haar kwaliteiten. Natuurlijk moet je Maan niet alleen maar bewonderen om haar prachtige . Ze kan ook nog gewoon heel erg goed zingen. En al die ingestuurde danspasjes zijn ook indrukwekkend. Er is een goede reden dat Maan telkens maar op die nummer 1 positie binnenkomt met haar muziek en dat ze hele stadions leeg weet te verkopen. Maar outfits als deze halen misschien de mensen over de streep die nog niet helemaal zeker waren over Maan de Steenwinkel. Maan weet met haar bijzonder goede outfit haar publiek helemaal in te pakken en voor zich te winnen. Als je nog niet zeker wist of je fan was van Maan, dan heeft de outfit ongetwijfeld geholpen.
Met elke foto wordt Maan de Steenwinkel beter in het geven van een verleidelijke blik

Maan de Steenwinkel had ooit een erg rustig en ingetogen imago. Ze werd gepresenteerd als de ideale ‘girl next door’. Inmiddels probeert Maan daar zelf ook een beetje vanaf te stappen en dus moet ze haar verleidingskunsten oefenen. Dat is ze de laatste tijd met haar foto’s in ieder geval flink aan het oefenen. En dan natuurlijk niet alleen maar haar spannende outfits, maar ook haar verleidelijke blikken is ze flink aan het uitproberen. Het maakt de foto’s van de zangeres in ieder geval een stuk interessanter om naar te kijken. Misschien is ze alvast haar verleidelijke blikken aan het oefenen voor ’s avonds, wanneer ze haar laatste scharrel, Karel uit Goldband, weer in de armen kan sluiten. Dan moet ze die verleidelijke blik natuurlijk wel tot in de puntjes beheersen. Gelukkig heeft ze aan haar foto’s te zien al genoeg kunnen oefenen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!