Foto: Luchtig geklede Emma Wortelboer lurkt aan dikke sigaar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer was in het zonovergoten Cuba op vakantie, en ze is nu al verslaafd geraakt aan een erg typische, Cubaanse lekkernij die je in je mond stopt. Ze lust er wel pap van!

Emma Wortelboer is klaarblijkelijk wel fan van grote Cubaanse sigaren. Meestal zijn het de heren met dure pakken die met ongure zaken bezig zijn die een flinke sigaar erbij pakken. Maar menig toerist, die de typische sigaar uit films kent, gaat er ook mee aan de haal.  Emma dompelt zich niet alleen onder in de Cubaanse sferen met de sigaar, maar qua kleding zorgt ze ook dat ze bij het volk, de cultuur en bovendien de temperatuur past. Ze zit er lekker luchtig bij in de post.  Helemaal in zomersfeer dankzij die warme vakantie en de sigaar. Emma weet wel hoe ze de toerist uithangt.

Emma Wortelboer tropisch gekleed

Eenmaal in het land aangekomen zit ze even rond te kijken wat ze het beste als eerste kan gaan doen in Cuba. Zitten bij het zwembad? Of genieten van typische Cubaanse dansfeesten? Nee, Emma wil echt iets leuks doen, en iets ongezonds. Daarom kiest ze maar voor de ongezonde tour: de sigaar. En niet zomaar eentje. Ze pakt een van de grotere, want als je dan toch eentje pakt, dan wil je ook echt lang genieten. Ze is klaarblijkelijk fan van grote, lange sigaren. Dat is duidelijk!

Emma is de sigaar

Of er nog iets in de sigaar verstopt zit dat de boel nog plezieriger maakt is niet duidelijk, maar ze heeft het wel over “planten”. Of zou de natuurkenner gewoon tabak bedoelen. Die plantensoort kan je ook in Nederland gewoon halen dus om daarvoor speciaal naar Cuba af te reizen? Ze heeft vast en zeker meerdere redenen gehad.

Sigaar een keer wat anders dan wortel

De 25-jarige Nederlandse presentatrice is al een poos werkzaam bij de publieke omroep BNN VARA als presentatrice en wil ondertussen er vast wel een keer tussenuit. Bij de BNN moet ze zichzelf altijd netjes gedragen. Bijvoorbeeld bij klussen als Dat snap je als je ouder bent en het programma Happy Trending. Laatst moest ze zich al helemaal goed gedragen voor een interview van het jeugdjournaal, speciaal voor de jonge kijker. Maar eenmaal de grens over kan ze zich helemaal laten gaan. De bandana kan aan, de jas kan uit en de sigaar kan uit de doos gehaald worden. Dat is pas echte vrijheid.

Emma richting bijzondere bestemmingen

Waar ze precies naar toe wilt in het zonnige Midden-Amerikaanse land laat ze niet weten. Maar als we haar een beetje kennen inmiddels verwachten we nog veel meer foto’s van diverse populaire bestemmingen in Cuba. Het is zeker wat anders dan Frankrijk of Italië. Net als de sigaar wat anders is dan een lekkere maaltijd of bij het zwembad rondhangen. Emma experimenteert maar al te graag, zo ook op vakantie. Zo was ook al te zien aan haar toen ze nog meedeed met het programma 3 op Reis. Voor die show ging ze ook richting de meest zonnige en ongewone bestemmingen om te kijken wat daar allemaal te doen was. En ook daar koos ze meestal de meest bijzondere activiteiten uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!