Foto: Loiza Lamers nodigt volgers uit om vooral naar inhoud van haar ondergoed te kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Loiza Lamers plaatst uitdagende foto’s van zichzelf in erg spannend ondergoed, waar haar volgers het bloedheet van krijgen.

Loiza Lamers poseert vol charme in ondergoed

Uiteraard is Loiza Lamers nog steeds één van de knapste vrouwen van ons land. Het is geen wonder dat de blondine ook altijd erg hoog scoort in de FHM mooiste vrouwen van Nederland lijst. Toch moet je dit als model en influencer maar blijven bewijzen, want alle volgers smachten naar content van Loiza. Het model doet veel achter de schermen, maar plaatst niet zo ontzettend veel meer op haar social media. Tot groot verdriet van vele natuurlijk, want iedereen wil natuurlijk niks liever dan naar Loiza kijken. Gelukkig voelde Loiza dit net op tijd aan voordat iedereen echt boos zou worden. Loiza komt ook niet zomaar weer binnen op haar Instagram, nee dat doet ze met een echte knaller van een fotoreeks. De blondine plaatst twee foto’s in haar prachtige roze ondergoed. Het is wel duidelijk dat Loiza een ongelofelijk mooi lichaam heeft. Het model poseert in haar ondergoed terwijl ze speels haar spijkerbroek openvouwt. Bij de foto schrijft Loiza dat het niet gaat om wat je kan zien, maar om wat eronder zit. Loiza lijkt de suggestie te geven dat iedereen in haar ondergoed moet kijken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Loiza Lamers (@loizalamers)

Loiza Lamers geeft erg intens interview

De carrière van Loiza Lamers is natuurlijk enorm snel gegroeid nadat ze de winnares werd van Hollands Next Top Model een aantal jaar geleden. Sindsdien is Loiza niet alleen een bekend model in Nederland, maar ze doet nog veel meer. Zo presenteert Loiza veel shows en verschijnt er regelmatig een inspirerend interview over de jeugd en transitie van Loiza in een bekend blad. Net zoals in onderstaand interview met Loiza voor het Parool. Het interview gaat over de paden die Loiza al heeft bewandeld en waar ze in de toekomst heen wil. Het nieuwste project van Loiza Lamers is namelijk haar eigen theatertour. Tijdens deze tour zal Loiza in theaters een soort collegetour achtige interactie hebben met het publiek. De blondine hoopt mensen uit het publiek te kunnen inspireren en misschien helpen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Het Parool (@hetparool)

Lees ook: Foto: Loiza Lamers nodigt volgers uit om vooral naar inhoud van haar ondergoed te kijken

Loiza Lamers heeft het wel erg gezellig met boer Ayoub

Voor een concept van het magazine &C gaat Loiza Lamers samen met bekende boer Ayoub de natuur in. De twee gaan in gesprek over van alles en nog wat. Op onderstaande video is te zien hoe Loiza probeert koeien te voeren en wordt afgekraakt door boer Ayoub. De twee lijken in ieder geval om elkaar te kunnen lachen en dat zorgt voor een leuk gesprek. Loiza en Ayoub hebben het onder andere over relaties en Ayoub vertelt over jaloezie. De twee lijken enorme tegenpolen, maar de match is er zeker.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Loiza Lamers (@loizalamers)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?