Foto: Loiza Lamers laat de inhoud van haar goedgevulde jasje zien

Datum: 

Categorie:

Model Loiza Lamers laat op een nieuwe video die ze op Instagram post de inhoud van haar jasje even goed zien. 

De aantrekkelijke Loiza Lamers verbaast volgers met spannend filmpje

Model Loiza Lamers laat het volgers weer verbaast kijken met een nieuw filmpje dat ze online heeft gezet. De blondine heeft daar namelijk in eerste instantie een wel erg verhullende jas aan. Maar binnen de kortste keren verdwijnt die uit beeld en kan je genieten van het strakke pakje dat Loiza onder haar jas heeft aangetrokken. En dat ziet er natuurlijk bijzonder goed uit. Loiza geeft haar volgers daarmee gelijk een fijn filmpje om van te kunnen genieten.

Lees ook: Foto: Loiza Lamers laat haar topje zakken op het strand
Loiza Lamers laat volgers genieten van ontzettend strak pakje

De knappe blondine laat haar volgers genieten van haar strakke met deze geslaagde foto. In haar pakje weet de blondine haar volgers helemaal wild te krijgen. En dat is ook niet zo gek als je naar het pakje kijkt. Dat zit zo strak, dat alle vormen aan het van Loiza gelijk goed in beeld komen. De blondine heeft met dit plaatje genoeg weggegeven om mensen een leuke dag te bezorgen. Het model gooit nog even wild haar haren los om haar kijkers nog even een beetje extra te verleiden. Daarmee is de video wel echt helemaal af.
De zwoele blik van Loiza Lamers

Loiza Lamers heeft van haar zwoele blik haar geheime wapen gemaakt. De knappe blondine kan iedereen daarmee moeiteloos betoveren. En dat is natuurlijk op de foto heel erg goed terug te zien. Als Loiza in de camera kijkt, dan ben je als kijker meteen helemaal verkocht. Met haar mooie ogen lijkt Loiza je heel diep in je ziel aan te kijken en je daarmee even te raken. Het zorgt ervoor dat de foto van de knappe blondine nog even een stukje mooier is dan hij al was. Met haar blik betovert Loiza Lamers al haar volgers. Er zijn maar weinig mensen die haar op deze manier kunnen weerstaan.
Loiza Lamers poseert in spannend badpakje

Ook Loiza Lamers maakt zich klaar voor de zomer. En dat doet ze door een nieuw spannend badpakje aan te trekken en uit te proberen. Natuurlijk krijgen haar volgers het privilege om daar als eerste van te mogen genieten en hun mening te geven. De aantrekkelijke blondine ziet er in dit pakje natuurlijk erg goed uit. Je krijgt veel te zien van het van het model. Het is ook een foto waar Loiza niet meteen enorm op aan het poseren is, zoals ze dat wel eens doet op haar andere foto’s. Dat is ook logisch als model zijnde, maar een kiekje als dit tussendoor is dan ook wel weer heel fijn om naar te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.