Foto: Loiza Lamers laat haar topje zakken op het strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Loiza Lamers is even aan het genieten van een ontspannen dagje op het strand. En dat levert een aantal heerlijke foto’s op. 

Deze foto van Loiza Lamers maakt een hoop los

Loiza Lamers staat natuurlijk bekend als een ongelooflijk knap model. Maar op deze foto laat ze even haar beste kant te zien. Het prachtige model heeft een geweldig en een paar beeldschone vormen. En ze wil natuurlijk die vormen optimaal in beeld hebben. Daarom leunt ze ook even verleidelijk omhoog, terwijl ze op haar handdoek ligt. En dat zorgt ervoor dat het verleidelijke model meer van zichzelf laat zien dat je in eerste instantie had gedacht.

Lees ook: Wow! De Zeemeermin van The Masked Singer is overduidelijk dit model!
De lieve lach van Loiza Lamers verbloemt veel

Door haar lieve lach zou je bijna vergeten dat Loiza Lamers een ongelooflijke verleidingskracht heeft. Ze lacht misschien als een lief meisje, maar de rest van haar laat heel wat anders zien. Loiza is namelijk helemaal in haar element, terwijl ze zich helemaal geeft op de foto. Haar vormen zijn bijzonder goed in beeld. En dat zorgt er natuurlijk weer voor dat je een hele andere, maar ook een veel stoutere kant van Loiza te zien krijgt, dan je normaal misschien ziet op de foto. Al kan Loiza er normaal gesproken ook wel het een en ander van natuurlijk. Kijk maar naar haar verzameling spannende foto’s op Instagram. Daar laat Loiza al heel erg veel van zichzelf zien. Natuurlijk niet zoveel als op de foto hierboven, maar dat maakt hem ook zo leuk om te zien.

Lekker naar het strand met Loiza Lamers

Natuurlijk maakt Loiza Lamers foto’s op het strand. De aantrekkelijke dame voelt zich helemaal thuis op het langgerekte zandlandschap. Met de zon op haar rug komt Loiza helemaal tot rust. Ze werkt even aan haar bruine kleurtje, terwijl ze maximaal ontspant. Dan maakt ze ook de mooiste foto’s, als ze zich helemaal op haar gemak voelt. Dat kan je ook zien, want dan laat Loiza zich namelijk van haar beste kant zien. Met haar prachtige vormen weet ze zich optimaal voor de camera te laten zien. Dit is een foto waar de fans van Loiza enorm gelukkig mee zullen zijn.

Loiza Lamers kan verleiden met haar ogen

Haar is natuurlijk bijzonder mooi, maar er is één ding wat Loiza kan, wat weinig andere modellen echt goed kunnen. Dat is namelijk verleiden met haar ogen. Loiza kan als geen ander met slechts één blik iemand helemaal verliefd laten worden. En dat komt ook gewoon goed over op haar verleidelijke foto’s. Haar ogen kan je helemaal in verdwalen als je te lang naar de foto staart. Maar oordeel vooral zelf over deze prachtige dame. Wij hebben ons oordeel in ieder geval al klaar; Loiza Lamers is een ongelooflijk knappe en verleidelijke dame!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.