Foto: Liza Sips ligt languit op bed in korte nachtkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Liza Sips deelt een intieme foto in haar korte roze nachtkleding. Als dat geen spannende avond wordt voor Liza…

Liza Sips poseert in roze nachtjapon

De knappe Liza Sips deelt een wel heel spannend kiekje met haar volgers op Instagram. Zo is te zien dat de actrice op haar bed ligt in een schaarse outfit. Liza draagt enkel een roze nachtjapon die niet erg veel verhult. Daarbij kijkt Lisa met een verleidelijke blik naar iemand toe. Wat opvallend is aan de foto is het feit dat de lakens al van het bed af zijn. Alsof Liza deze foto heeft gemaakt na een hele wilde nacht in plaats van ervoor. Bekijk de foto hier. Bij de foto schrijft Liza Sips over het feit dat ze met gemak voor 21:00 uur in bed kan liggen. Daarna gaat ze wel nog uren scrollen op haar telefoon, wat dan natuurlijk niet zo slim is. Liza gaat pas slapen als haar ogen letterlijk dicht vallen van vermoeidheid.

Liza Sips deelt beelden van sprookjeshuwelijk

Het is niemand ontgaan dat Liza Sips een poosje geleden is getrouwd met de liefde van haar leven. Liza is namelijk in het huwelijksbootje gestapt met Ralph Manheim, tevens de vader van haar twee kinderen. Het gelukkige stel heeft bakken met geld uitgegeven om dé perfecte bruiloft te hebben. Daarbij is er door een professioneel bedrijf een aftermovie gemaakt zodat iedereen achteraf kan meegenieten van de bruiloft. Het was namelijk zo dat Liza en Ralph de ceremonie best wel klein en intiem hielden. Sommige sterren nodigen natuurlijk honderden mensen uit, maar dat was niet Liza en Ralph hun wens. Op de film is te zien hoe Liza en Ralph zich los van elkaar voorbereiden tijdens de grote dag. Ook is te zien hoe Liza de trap van het gigantische gebouw naar beneden loopt en Ralph zijn eerste reactie op zijn bruid. De liefde spat er in ieder geval vanaf bij de twee.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LIZA SIPS (@lizasips)

Liza Sips straalt tijdens trouwdiner in kanten jurk

Na de intieme ceremonie tijdens de bruiloft van Liza Sips en Ralph Manheim was het tijd voor een uitgebreid diner. Uiteraard zijn hier ook talloze foto’s van gemaakt en het is niet te missen hoe knap Liza eruit ziet. De blondine heeft voor haar speciale dag een prachtige bruidsjurk uitgekozen. De jurk is van boven helemaal kant en heeft een grote witte rok. Een echte prinsessenjurk dus. De twee proostten vrolijk op hun nieuwe fase als man en vrouw. Liza geeft aan veel te hebben gelachen en veel te hebben gehuild, en ook dat is te zien op de foto’s van het stel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LIZA SIPS (@lizasips)

Lees ook: Foto: Liza Sips en vriendin gaan door hun knieën voor hele grote man

Liza Sips sluit avond af in kort wit jurkje

Na de ceremonie en het diner is het natuurlijk tijd voor het feest van de bruiloft. Het lijkt erop dat Liza Sips hier enorm naar heeft uitgekeken. Alle ontlading van de hele dag komt er natuurlijk een beetje uit. Ook wisselt Liza van outfit. De blondine staat namelijk niet de hele avond in haar grote witte jurk te dansen, nee ze kiest voor een klein jurkje. Het is een heel gewoontjes wit jurkje waar Liza niks onder draagt en hij staat haar prachtig.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LIZA SIPS (@lizasips)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...