Foto: Liza Sips ligt languit op bed in korte nachtkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Liza Sips deelt een foto in haar korte roze nachtkleding. Als dat geen spannende avond wordt voor Liza…

Liza Sips poseert in roze nachtjapon

De knappe Liza Sips deelt een wel heel spannend kiekje met haar volgers op Instagram. Zo is te zien dat de actrice op haar bed ligt in een schaarse outfit. Liza draagt enkel een roze nachtjapon die niet erg veel verhult. Daarbij kijkt Lisa met een verleidelijke blik naar iemand toe. Wat opvallend is aan de foto is het feit dat de lakens al van het bed af zijn. Alsof Liza deze foto heeft gemaakt na een hele wilde nacht in plaats van ervoor. Bekijk de foto hier. Bij de foto schrijft Liza Sips over het feit dat ze met gemak voor 21:00 uur in bed kan liggen. Daarna gaat ze wel nog uren scrollen op haar telefoon, wat dan natuurlijk niet zo slim is. Liza gaat pas slapen als haar ogen letterlijk dicht vallen van vermoeidheid.

Liza Sips deelt beelden van sprookjeshuwelijk

Het is niemand ontgaan dat Liza Sips een poosje geleden is getrouwd met de liefde van haar leven. Liza is namelijk in het huwelijksbootje gestapt met Ralph Manheim, tevens de vader van haar twee kinderen. Het gelukkige stel heeft bakken met geld uitgegeven om dé perfecte bruiloft te hebben. Daarbij is er door een professioneel bedrijf een aftermovie gemaakt zodat iedereen achteraf kan meegenieten van de bruiloft. Het was namelijk zo dat Liza en Ralph de ceremonie best wel klein en intiem hielden. Sommige sterren nodigen natuurlijk honderden mensen uit, maar dat was niet Liza en Ralph hun wens. Op de film is te zien hoe Liza en Ralph zich los van elkaar voorbereiden tijdens de grote dag. Ook is te zien hoe Liza de trap van het gigantische gebouw naar beneden loopt en Ralph zijn eerste reactie op zijn bruid. De liefde spat er in ieder geval vanaf bij de twee.

Liza Sips straalt tijdens trouwdiner in kanten jurk

Na de ceremonie tijdens de bruiloft van Liza Sips en Ralph Manheim was het tijd voor een uitgebreid diner. Uiteraard zijn hier ook talloze foto’s van gemaakt en het is niet te missen hoe knap Liza eruit ziet. De blondine heeft voor haar speciale dag een prachtige bruidsjurk uitgekozen. De jurk is van boven helemaal kant en heeft een grote witte rok. Een echte prinsessenjurk dus. De twee proostten vrolijk op hun nieuwe fase als man en vrouw. Liza geeft aan veel te hebben gelachen en veel te hebben gehuild, en ook dat is te zien op de foto’s van het stel.

Lees ook: Foto: Liza Sips en vriendin gaan door hun knieën voor hele grote man

Liza Sips sluit avond af in kort wit jurkje

Na de ceremonie en het diner is het natuurlijk tijd voor het feest van de bruiloft. Het lijkt erop dat Liza Sips hier enorm naar heeft uitgekeken. Alle ontlading van de hele dag komt er natuurlijk een beetje uit. Ook wisselt Liza van outfit. De blondine staat namelijk niet de hele avond in haar grote witte jurk te dansen, nee ze kiest voor een klein jurkje. Het is een heel gewoontjes wit jurkje waar Liza niks onder draagt en hij staat haar prachtig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!